Használtok/használtatok testpermetet? Milyen illatú, márkájú a jó? érdemes megvenni, sokáig megmarad az illata?
Most avonból néztem ki. 1: frézia, körte, pézsma
2: ciklámen, ilang-ilang, szilva
3: grépfrút, görögdinnye, tíkfa
szóval ezek vannak virágos-illat szerint kategorizálva.
Várom a válaszokat :)))
Nekem Avon Naturals-os van, elég jó a nyári nagy melegben, nem tart sokáig, de felfrissít....
Vanília-szeder: nekem nem tetszik, műszeder illlat, vanília meg nem érződik
Narancsos: régebben volt mostanság nem látom de nagyon finom
Epres:ilyet akarok venni, állítólag jó
ahogy felsoroltam illat szerint olyan sorrendben fogom most is:
1. perceive
2. little black dress
3. jet femme
Az új avonban már testpermet formában árusítják... meglehet nézni!
Köszi a válaszokat, majd lassacskán kiválasztom :)
jó az illata,nekem gránát almás van,és szedres.
de nem fogom többet egyik testpermetet se használni,és nem ajánlom neked se...többféle illatot is használtam,mindegyik ugyanolyan sza.r... kiütéses leszel tőle egy idő után.:S
+ az íze borzasztó... az illata vonz,de ha már barátom elkezdi csókolgatni a nyakamat elmegy a kedve mindentől,annyira undoritó íze van.
én nem az avonból ajánlom. a Müllerben állitólag vannak olyan testpermetek,aminek az ízűk is olyan mint amilyen a gyümölcs. és ezerszer erősebb,és jobb illatuk van... csak az a baj,hogy Budapesten nincs és én nem tudok venni.:/
rendelni lehet még testpermetet..de Rózsa Bulgáriából testpermetnek nagyon jó illata van,tartós,és bárhova fújhatsz belőle.:) és nagyobb is.
én inkább azt ajánlom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!