Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Normális hogy ennyit hányok?

Normális hogy ennyit hányok?

Figyelt kérdés
Kb a 6. héten kezdődött el hogy minden reggel hányok, azóta folyamatosan de az utóbbi napokban volt olyan h délután is, tegnap éjjel pedig nagyon fájt a fejem és nem tudtam aludni, viszont borzasztó hányinger jött rám, és 3x kellett kimennem... ahogy leakartam feküdni mindig rám jött. Most 9 hetes vagyok, ma megyek orvoshoz, érdemes ezt neki megemlítenem vagy ez teljesen normális? Emellett pedig szinte egész napos a hányinger, de csak enyhén.
2012. jan. 10. 10:53
 1/6 anonim ***** válasza:
Én is hányok még mindig pedig 31 hetes vagyok. Vannak jobb időszakok. Viszont a dokinak mindenképp említsd meg, mert a kóros hányásnak veszélyei is vannak. Kiszáradás és hasonlók. Javasolni fogja a magneB6-ot. Elmúlni nem fog teljesen, de sokat segít. Legalább is nekem segít. Kitartás! Hátha a 12 hét után megszűnik. :)
2012. jan. 10. 10:59
 2/6 A kérdező kommentje:
Úhha, köszönöm a választ, neked meg kitartást! Rossz lehet hogy még mindig hánysz. :-( Szólni fogok akkor a dokinak mindenképpen, csak gondoltam megtudakolom előtte mert eléggé bunkó az orvosom, szóval féltem hogyha feleslegesen zaklatom, leteremt.
2012. jan. 10. 11:03
 3/6 anonim ***** válasza:

Kitartás!

Az én hányingerem a 41. hétig tartott és csak a szülés után múlt el, de akkor is csak 4 hányás után ...

Szóval belefér, de azért a dokinak említsd meg mindenképp!

2012. jan. 10. 12:30
 4/6 anonim ***** válasza:

Sajnos normális.... ugyanígy voltam én is,nekem elmúlt a hányás a 15. héten.

Azóta csak egy-két dologtól lesz enyhe hányingerem, de közel sem olyan borzasztó mint korábban.

Amiket kipróbálhatsz (bár nekem egyik sem segített igazán)

- gyömbértea (valódi reszelt gyömbérből)

- valami száraz rágcsálnivaló állandóan a kezed ügyében

- és sajnos a cola... én is ittam egy hétig, pedig ki nem állhattam előtte, de ez egy picit segített. Azóta megint utálom. :)

2012. jan. 10. 13:08
 5/6 anonim ***** válasza:

Én is hánytam a 12. hétig, voltak olyan napok, hogy egész nap, még éjszaka is fel kellett kelnem, akkor még a sima víz is visszajött. Hát elég rossz volt. Aztán szerencsére elmúlt, kb. a 16-17 hétig még volt egy kis reggeli rosszullét, de akkor már legalább bírtam enni és nem hánytam.

Szóval kitartás, hátha elmúlik, de azért az orvosnak mindenképp említsd meg.

25 hetes km

2012. jan. 10. 15:51
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Mindenkinek ment a zöld kezecske, egyébként mondtam a dokinak és ő is mondta hogy teljesen normális, sőt, azt szokta mondani hogy az jó hogyha hányok mert akkor nagyon jól működik a lepény! Úgy hogy örüljek neki! :-D
2012. jan. 10. 18:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!