Veszélyes a magzatra a láz? 6 hetes terhes vagyok, hányok, fáj a gyomrom és megy fel a lázam.
Figyelt kérdés
Csak egyszer hánytam még, de érzem, hogy még tudnék... A láz aggaszt legjobban, nehogy valami baj legyen. Nem a terhesség tünetei ezek, már van egy fiam, vele semmi ilyesmi nem volt, bekaptam valami vírust szerintem.2011. nov. 25. 19:34
1/6 anonim válasza:
Veszélyes bizony! Vegyél be egy szem Panadold és holnap menj el orvoshoz. Jobbulást!
2/6 anonim válasza:
ige,a láz sajnos veszélyes lehet,próbáld meg levinni valahogy.
4/6 anonim válasza:
Igen, elvetéhetsz-MOST indulás a sürgősségire.(20 hetesen a vesémre feküdt a baba-láz,vesegörcs)"Csak" onnan tudom.
6/6 A kérdező kommentje:
Igen, köszönöm, jobban vagyok. Panadolt vettem be-csak az volt itthon, utána 11 órát aludtam. Csak a gyomrom fáj még, de nem hányok. Nálunk ha bemegyek a sürgősségire, azonnal befektetnek legalább egy éjszakára a kórházba, ott meg több nyavalyát szedek össze, mint amennyivel bementem, úgyhogy azt kihagyom. De remélem már nem lesz baj.
2011. nov. 26. 13:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!