Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Van valaki itt aki hasznalja...

Van valaki itt aki hasznalja a RAF-POL FENIX 3 in 1 multifunkcios babakocsit?

Figyelt kérdés
Mar egy jo ideje gondolkodom ezen a babakocsin hiszen nem szeretnek szaz ezreket kolteni csak a kocsira es ennek olyan jonak tunik az ara. Tudnatok velemenyt irni?
2012. jan. 10. 09:51
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Nektek is! :D
2012. jan. 10. 11:26
 12/20 anonim ***** válasza:

Majd ha kipróbáltátok,megírnátok,hogy milyen, nekems is tetszett,de aztán nagyon elbizonytalanodtam, volt is kérédesm:

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__babak_..

2012. jan. 10. 13:12
 13/20 A kérdező kommentje:
Engem is sokan elbizonytalanitottak de egye fene en mar ennel maradok, annyira rossz azert megsem lehet :) Holnap meg is rendelem :)
2012. jan. 10. 13:33
 14/20 anonim ***** válasza:

Hát nagyon remélem,hogy jó lesz!!!!

Majd írj

2012. jan. 10. 14:05
 15/20 A kérdező kommentje:
En is! :) Irok mindenkepp de tapasztalatot majd csak majus vegen tudok mondani :)
2012. jan. 10. 14:19
 16/20 anonim ***** válasza:
Szia! Megrendelted????
2012. jan. 17. 12:03
 17/20 anonim válasza:

Sziasztok!

Én is ezt a babakocsit néztem ki, eredetileg 3 kerekű volt a vágyam, de azok 100-ról indulnak... Ebben minden benne van, amit szeretnék, bolygó kerék, mózes, hordozó, 2 irányból tolható, széles, nagy kerekű, nálunk ezek voltak a fő szempontok.

Én május 5-re vagyok kiírva, és kislányunk lesz :)

Én a narancs-szürke babakocsit néztem, az is jó lehet fiúnak is, lánynak is. Bár a zöld virágos is nagyon tetszik!

Mi jövőhét pénteken vesszük meg :

[link]

személyesen megyünk fel, és megnézzük, élőben mégis milyen, mert képeken nagyon tetszik.

Ti láttátok már élőben is?

További szép babavárást! :)

2012. jan. 25. 15:03
 18/20 anonim ***** válasza:
Sziasztok! Megjött a babakocsi ( zöld virágos ), igaz még nem raktuk össze, de nagyon szép! Én örülök, hogy ezt vettük meg!
2012. febr. 2. 07:56
 19/20 Szilvi01 ***** válasza:
Sziasztok,én is ilyet vettem vaterán használtan 40 ezerért:)és minden benne volt.Ma jött meg és este összerakjuk a párommal. a miénk fekete-citromsárga színű és csodaszép:)
2012. febr. 3. 20:16
 20/20 anonim válasza:
Sziasztok! Érdekelne, kinek hogy vált be ez a babakocsi? Én most nézegetek és ez nagyon tetszik. Amit találtam, az már 4 in 1, na hogy mi a különbség, arra még nem sikerült rájönnöm. Tudtok olyan helyet Szabolcs, Hajdú megyében, ahol meg lehet nézni élőben?
2013. júl. 21. 10:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!