Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Van valaki itt aki hasznalja...

Van valaki itt aki hasznalja a RAF-POL FENIX 3 in 1 multifunkcios babakocsit?

Figyelt kérdés
Mar egy jo ideje gondolkodom ezen a babakocsin hiszen nem szeretnek szaz ezreket kolteni csak a kocsira es ennek olyan jonak tunik az ara. Tudnatok velemenyt irni?
2012. jan. 10. 09:51
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
Én véleményt nem tudok mondani, csak annyit, hogy mi is ilyet rendeltünk és a jövő héten fog megérkezni. Remélem jó lesz! :D
2012. jan. 10. 09:56
 2/20 A kérdező kommentje:
Ti melyik szinkombinaciot rendeltetek es honnan?
2012. jan. 10. 10:04
 3/20 anonim ***** válasza:

[link]

Ti?

2012. jan. 10. 10:25
 4/20 A kérdező kommentje:

[link]

En ezt a zold-viragos kombot valasztottam de meg nem vagyok benne 100%-ban biztos, hogy ez lesz. En is abenzortol akartam rendelni, de aztan talaltam egy masik web shopot ahol szemelyesen is at lehet venni a kocsit Nyiregyhazan es ez nekunk egyszerubb mert mi Kassan lakunk szoval szerintem a kiszallitas tobbe kerulne

2012. jan. 10. 10:40
 5/20 anonim ***** válasza:
Nekünk is a zöld virágos lesz! :) 30.000 Ft felett a kiszállítás ingyenes!
2012. jan. 10. 10:41
 6/20 anonim ***** válasza:
100%

Kicsit off lesz, nekem hasonló babakocsim volt, csak a neve Kunert Vip,szerintem igencsak egy kaptafára készülnek és nekünk 8 hónap után le kellett cserélni.

És ha Nyíregyházán egy bababoltra/webáruházra gondolunk,akkor így ismeretlenül is azt ajánlom,hogy messziről kerüld el őket. Abszolút pofátlanok,hülyének nézik az embert,nem segítőkészek,életem legnagyobb hibája volt,hogy náluk vásároltam.

2012. jan. 10. 10:59
 7/20 anonim ***** válasza:

Beszéltem egy idevalósi anyukával, akinek ilyen van, ő meg volt vele elégedve... De mindenhol lehet szériahibás és nem megfelelő termék...

A benzornál 2 év garancia van a babakocsira, szóval, ha ez is szétmenne 8 hó után se gond... Szerintem legalábbis.

Akinek ugyanolyan babakocsija lesz.

2012. jan. 10. 11:05
 8/20 A kérdező kommentje:
Nektek kisfiu lesz vagy kislany? es mikorra varjatok a picit?
2012. jan. 10. 11:05
 9/20 anonim ***** válasza:
Kislány és március 27-re vagyok kiírva... Azért ezt a zöldet választottuk, mert utána szeretnénk egy öcsikét ( remélem összejön ) és neki is jó lenne ez a kocsi. Nektek?
2012. jan. 10. 11:13
 10/20 A kérdező kommentje:

Nekunk kisfiu lesz elvileg es en majus 27-re vagyok kiirva. Mi is azert valasztottuk mert ez olyan unisex, sosem lehet tudni, hogy mi lesz meg a vegen :)

Boldog Babavarast nektek :)

2012. jan. 10. 11:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!