Van valaki itt aki hasznalja a RAF-POL FENIX 3 in 1 multifunkcios babakocsit?
En ezt a zold-viragos kombot valasztottam de meg nem vagyok benne 100%-ban biztos, hogy ez lesz. En is abenzortol akartam rendelni, de aztan talaltam egy masik web shopot ahol szemelyesen is at lehet venni a kocsit Nyiregyhazan es ez nekunk egyszerubb mert mi Kassan lakunk szoval szerintem a kiszallitas tobbe kerulne
Kicsit off lesz, nekem hasonló babakocsim volt, csak a neve Kunert Vip,szerintem igencsak egy kaptafára készülnek és nekünk 8 hónap után le kellett cserélni.
És ha Nyíregyházán egy bababoltra/webáruházra gondolunk,akkor így ismeretlenül is azt ajánlom,hogy messziről kerüld el őket. Abszolút pofátlanok,hülyének nézik az embert,nem segítőkészek,életem legnagyobb hibája volt,hogy náluk vásároltam.
Beszéltem egy idevalósi anyukával, akinek ilyen van, ő meg volt vele elégedve... De mindenhol lehet szériahibás és nem megfelelő termék...
A benzornál 2 év garancia van a babakocsira, szóval, ha ez is szétmenne 8 hó után se gond... Szerintem legalábbis.
Akinek ugyanolyan babakocsija lesz.
Nekunk kisfiu lesz elvileg es en majus 27-re vagyok kiirva. Mi is azert valasztottuk mert ez olyan unisex, sosem lehet tudni, hogy mi lesz meg a vegen :)
Boldog Babavarast nektek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!