Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hogy működik ma a terhesség-me...

Hogy működik ma a terhesség-megszakítás? Kell érte fizetni? Hány napot kell kórházban lenni?

Figyelt kérdés
2012. jan. 9. 08:29
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
30000ft és jó esetben reggel bemész és délután mehetsz haza.
2012. jan. 9. 08:31
 2/8 A kérdező kommentje:
Köszi, és ha magándokihoz megyek? Akkor is ennyi? Persze a magánrendelés díján túl. És meddig lehet megcsináltatni? Gondolom minél előbb annál jobb. (5.-én kellett volna megjönnie, 2 poz. tesztem van.)
2012. jan. 9. 09:37
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Magándokin keresztül nem tudom mennyi. 12.hétig csinálják meg de minél előbb menj.
2012. jan. 9. 09:42
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Megkérdezhetem,hogy miért nem tartod meg?
2012. jan. 9. 10:32
 5/8 A kérdező kommentje:
Igen, van már egy 2 éves kislányunk, sajnos anyagi okok miatt nem merjük bevállani, sok az adósság a házra. Most kezdtem el újra dolgozni, örülök,hogy visszavettek egyáltalán, szeretnék maradni, és majd később szülnék mégegyet, kb. 2 év múlva.
2012. jan. 9. 12:25
 6/8 anonim ***** válasza:

A 30 ezer a kórházi megszakításra vonatkozik. Ha magán doki csinálja, akkor ezen felül a doki mondja meg, mennyit kér.

Sajnálom, de megértelek. Légyszi ne hurrogjátok le!!!!!!

2012. jan. 9. 12:47
 7/8 anonim ***** válasza:

Hívd fel a magándokit és kérdezz rá! Kitartás és próbáld feldolgozni, nehéz lesz...

23N

2012. jan. 10. 08:09
 8/8 anonim válasza:
Én 3 pozitív teszt után (igaz az első halvány volt) mentem el egy magán dokihoz 10 ezer ft-ért, aki nagyon megijesztett, mivel először nem tudta pontosan megmondani a diagnózist. Az utolsó mensesből számítás szerint 8 hetes terhesnek kellett volna lennem, az ultrahangon viszont csak egy 5 hetes „valami” látszott. 3 féle verzió állt fent ekkor: vagy 5 hetes korában elhalt vagy 8 hetes méhen kívüli terhes vagyok (a doki ezzel rémisztgetett) vagy csak nem rendes időben történt a fogantatás,hanem 2 héttel később és valóban csak 5 hetes, de egészséges. 1 hét múlva újabb ultrahang, amin már 6 hetes volt, szívműködéssel. Tehát az utolsó verzió jött be. El kellett mennem egy állami nőgyógyászati szakrendelésre, mert csak az olyan papírt fogadják el a Családvédelmi Szolgálatnál. A CSVSZ-nél voltam hétfőn, ott adtak egy igazolást, hogy megjelentem, csütörtökön kellett visszamenni és akkor kaptam jegyzőkönyvet, csekket (29710 Ft). Szerencsére nem faggattak, nem akartak rám beszélni semmit. Időközben elmentem egy vérvételre, megállapították a vércsoportom (ez kell a műtéthez), konzultáltam egy altatóorvossal. Következő hétfőn bementem a kórházba, délelőtt 9kor felrakták a lamináriát (soha nem szültem). Ez csak egy pillanatig volt kellemetlen, utána nem is fájt a hasam, semmi bajom nem volt. 2-3 órát kellett feküdni. Délután fél2kor műtöttek. Intravénásan adtak altatót, nagyon furcsa érzés, hogy egyik pillanatról a másikra se kép, se hang. Azt se tudom hogy kerültem vissza a szobámba, de ott keltem fel háromnegyed 2kor. Tehát 15 perc volt mindennel együtt. Utána már teljesen észnél voltam, semmim nem fájt. Nem is véreztem, csak kicsit, meg utána vagy 2 napig olyan barnásat, mint mensi végén. Fizikailag könnyen átvészeltem, szerencsém volt a dokikkal is. Pénzt nem fogadtak el. Lelkileg más téma, pityeregtem utána.Délután 5kor mentem haza.
2012. febr. 1. 12:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!