Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mennyi ideig vérzek terhesség...

Mennyi ideig vérzek terhesség megszakítás után?

Figyelt kérdés

7 napja volt missed ab miatt a műtétem:(

Eleinte nem volt semmi baj, nem is véreztem csak kicsit barnáztam, de most 2 napja ismét vérzek. Már a tisztasági betét sem elég rá, olyan mennyiségben. Akinek volt már ilyen műtéte, meddig tart ez a vérzés? Mikor múlik el? Olyan rossz :(

2010. márc. 2. 16:25
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Sajnálom...én is átéltem.Utána a kórházban kb annyi vérzésem volt mint a mensi első napján.Aztán másnapra el is mult.Barnáztam pár napig (2-3) majd utána kezdtem én is vérezni.Nem volt sok, de nekem sem volt elég a tisztasági.Kb egy hétig tartott ez.Ha nincs fájdalmad, nem görcsölsz akkor semmi gond.Ha esetleg fájna a pocakod, a méhed és a petefészked menj vissza a dokihoz, én is igy voltam, begyulladtak a méhet tartó szalagok a beavatkozást követően.Kaptam rá gyógyszert.

Remélem nem baj,hogy nem csak a kérdésre válaszoltam.

Mielőbbi gyógyulást mind testileg, mind lelkileg.

2010. márc. 2. 17:10
 2/3 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a válaszodat! Nem fáj szerencsére semmim, csak furcsálltam, hogy elkezdtem vérezni, és már várom, hogy vége legyen. Most várok 1-2 hónapot, de utána szeretnénk újból próbálkozni. Nagyon szeretnék már egy édes kisbabát :)
2010. márc. 2. 17:23
 3/3 anonim ***** válasza:
Nekem több mint három éve volt missed ab-om, úgy emlékszem, azt mondták, hogy ha minden rendben van, olyan lesz, mintha rendesen megjönne, tehát 5-7 nap és kell rendes betét. Így is volt, de nekem sajnos nem akart elmúlni 1 hét után sem, nem is csökkent a mennyiség, ezért visszamentem vizsgálatra, és kiderült, hogy bennmaradt egy szövetdarab, emiatt másodszor is megműtöttek, laparoszkópiával. Utána rendbejöttem hálistennek. Ezt csak azért írtam le, hogy ha esetleg nem szűnne a vérzésed egy hét után sem, menj vissza a dokidhoz megnézetni. Jobbulást kívánok, és kívánom, hogy mielőbb sikerüljön nektek a baba!
2010. márc. 2. 22:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!