Ki hany hetes? Es mikorra varja a babat? Fiu vagy lany ;esz? Es hanyadik baba?
Figyelt kérdés
2012. jan. 8. 18:33
31/39 anonim válasza:
17+2 hetes vagyok, június 16-ra várjuk. Nem tudjuk még a nemét. Második baba.
32/39 anonim válasza:
13 hetes vagyok a második babával.
Múlt heti uh-on az orvos váltig állította, hogy fiú. Majd kiderül. :)
Július 15-re várjuk.
33/39 anonim válasza:
34 hetes vagyok. Február 21-re vagyok kiírva.. (,de ez hülyeség,mert a hetek szerint 18-ra kéne hogy kijöjjön,ha máj. 14-én jött meg utoljára...)
Ja..és 2. baba lesz,aki szintúgy kislány!
34/39 anonim válasza:
23+2 hetes vagyok,második baba.szintén kislány mint a nővére aki a 2-t fogja tölteni abban a hónapban mikor a hugicája születik.május 3.ára vagyok kiírva.
35/39 anonim válasza:
Aug 2.-ra vagyok kiírva.
10+5hkm
36/39 anonim válasza:
29 hetes. Március 28-ra vagyok kiírva. Kisfiam lesz. 2.baba, kislányom 26hónapos.
37/39 anonim válasza:
39+3 hetes, januar 14 re varjuk, elso baba es kisfiu, Matyas
38/39 anonim válasza:
30 hetes, március 21 re várom első babámat, és kiscsajszi:)
Boldog babavárást mindenkinek;)
39/39 anonim válasza:
Én 11 éves vagyok de anyukám terhes és a következők itt:34 hetes február 28.-ára várja Kislány lesz.(Petra)2. baba én vagyok az első.
De am. miért kérdezed?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!