Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szerintetek hányadik hétben...

Szerintetek hányadik hétben vagyok (terhességi hét, nem a baba kora)?

Figyelt kérdés
Az utolsó mensi 2011.október 2.-án volt.Ugye a terhesség 2 héttel idősebb a babánál, az utolsó mensitől számítva. Az orvos is mást mond, a kalkulátorok és a várandós naptár is! Szeretném figyelemmel kísérni a heteket, de így össze vagyok zavarodva! Meg persze a rosszullétek miatt is kérdezem!
2011. dec. 20. 22:42
 1/8 anonim ***** válasza:
2011. dec. 20. 22:44
 2/8 anonim ***** válasza:

A 12. hétben vagy, pontosabban 11+2 hetes. A fogantatás valószínű október közepe táján lehetett, de az mindegy is, mert a menstruáció utolsó napjától számolják, hacsak nincs nagy eltérés a baba méretében.

Az orvos mit mondott, hány hetes vagy?

2011. dec. 20. 23:33
 3/8 A kérdező kommentje:
Az orvos szerint 11 hét nagyjából, a védőnőm szerint betöltött 11 hét azaz 12 hét 3 nap, a kalkulátor szerint 11 hét 3 nap! Passz :D
2011. dec. 21. 14:20
 4/8 anonim ***** válasza:

11 hetes 3 napos vagy, ahogy az orvos is mondja és ahogy a kalkulátor is számol.

Tehát a napokban mész majd genetikai uh-ra, nem?

2011. dec. 21. 14:50
 5/8 anonim ***** válasza:
A védőnőd elszámolta, a doki jól mondta, nagyjából tényleg 11 hét. Az én dokim se pontosított ennyire, hogy hány nap, heti szinten kerekített. Az utolsó mensi első napjától számoljuk, és asszerint 11+3 hetes vagy.
2011. dec. 21. 14:51
 6/8 anonim ***** válasza:

Ja várjál, nem ílírtál itt valamit?

"védőnőm szerint betöltött 11 hét azaz 12 hét 3 nap"

A betöltött 11 hét, az 11+3 nap, és a 12. hétben jársz.(de még nem töltötted be)

2011. dec. 21. 14:53
 7/8 anonim ***** válasza:
szia nekem az utcsó mensim okt 3 volt!:) én is most vagyok 11+2 napos!szóval egy nappal jársz előttem!:) Ti hogy vagytok? minden rendben?nekem most kezd előjönni az émelygés:)
2011. dec. 21. 16:04
 8/8 A kérdező kommentje:
16:4-es nek :) még nem vagyok túl jól, folyamatosak a rosszullétek, de reménykedem hogy lassan már elmúlik. És ti hogy vagytok?
2011. dec. 23. 14:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!