Ki hany hetes? Es mikorra varja a babat? Fiu vagy lany ;esz? Es hanyadik baba?
Figyelt kérdés
2012. jan. 8. 18:33
21/39 anonim válasza:
Pont 20 hetes vagyok a második kisfiammal. A szülés várható ideje május 27-e. :)
22/39 anonim válasza:
33 hetes vagyok, első baba, kisfiú lesz és február 21.-re vagyok kiírva.
23/39 anonim válasza:
Szia. 28+4 hetes kismama vagyok. Marcius 30-ra vagyok kiirva. Elso baba, es kisfiunk lesz. :)
24/39 A kérdező kommentje:
gratulalok mindenkinek a kis csopsegeihez:) azert jo tudni hogy ennyien varjuk a kis csodainkat nem?:)
2012. jan. 8. 20:54
25/39 anonim válasza:
25hetes vagyok. Április 20ra várjuk a kislányunkat. Második baba lesz.
26/39 anonim válasza:
Szia. Kedden leszek 23hetes. Május 8-ra vagyok kiírva. Van már két fiam, egy 12 éves, és egy 3éves, és szintén kisfiút várok.:)
27/39 anonim válasza:
15+3hkm vagyok, júni29-re várjuk első babánkat, akinek a nemét még sajna nem tudjuk :) mindenkinek boldogságot!!! :))
28/39 anonim válasza:
Sziasztok! 27+3hetes vagyok, Április 5.-én érkezik Botond, akit már nagyon várunk az apukájával. Első babánk lesz :)
29/39 anonim válasza:
33 hetes és február 22re vagyunk kiirva :)
Kisfiú lesz elsö baba :)
30/39 Atroposz válasza:
32 hetes babás vagyok március 12.vagyok kiírva.Első baba ,kislány és Izabel lesz a neve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!