Áramlásvizsgálat? Mitől függ, hogy csinálnak-e?
Figyelt kérdés
Olvasom itt a kérdéseket az áramlásvizsgálattal kapcsolatban. Mitől függ, hogy csinálnak-e? És miből áll maga a vizsgálat? Nekem az elsővel nem csináltak az NST-n kívül semmit. És szerintem most a másodikkal sem fognak, legalábbis senki nem szólt róla. Vagy ez is intézményfüggő?2012. jan. 7. 14:14
1/3 anonim válasza:
Nekem pl mindkét terhességemnél csak 1x-1x volt, de azt sem valamelyik rutin vizsgálaton, vagy a saját dokimnál csinálták, hanem a 4D babamozi keretein belül.
Ezzel persze nem sokra mentem ilyen szempontból,mert babamozira általában akkor megy az ember, amikor még nem olyan túl nagy a baba.
Így hát pont a végén, amikor lényges lenne nekem nem volt.
2/3 anonim válasza:
a harmadik trimeszterben a vége fele szokták csinálni,tulajdonképpen egy hasi-ultrahang ahol a lepény,köldökzsinór stb.áramlását ellenőrzik,lehet hogy nem is tünt fel neked,de megcsinálták,és igen ilyen értelemben intézmény függő,legalábbis a tájékoztatás.Nekem mindkét terhességemnél megcsinálták,benne is van az előre leírt vizsgálatokban.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2012. jan. 11. 14:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!