Mit tegyek? Nem csinálnak a Flór Ferencbe UH-t 36-38 héten.
én is 36. héten voltam utoljára UH-on. és így is sikerült megszülnöm a fiamat 40. hétre :) döbbenet ;)
a méhlepény állapota tök mindegy, mivel már szülni készülsz, ha mégse akarna kibújni a babó akkor a 40. héten van UH. a köldökzsinór nem látszik az UH-on, hogy a nyakára van-e tekeredve, így azért is felesleges lenne megnézni.
magzatvíz... hát azt se igen tudnák megállapítani ennyi idősen már mert annyira kitölti a baba az egész pocakodat, hogy nem látszani.
szóval felesleges is lenne arra amire te szeretnéd. persze megnyugtatásnak jó és ha ettől érzed magatokat nagyobb biztonságba akkor menj el, de mondjuk a 3D-s is bőven elég mert mint írtam babókából semmi nem fog látszani :/
Szerintem is csinálhatnának! Nekem baromi nagy szerencsém volt, hogy beindult magától a szülés 38-dik héten. A baba már visszafele fejlődött, mert a méhlepény totál elöregedett és nem táplálta. egy csomó vércsere kellett szegénykémnél, a gyerekorvos azt mondta szerencsénk volt nagyon. mi van ha nem indul be a szülés??
Én a következő babánál fizettem az ultrahangért, mert nála se akarták a 36-dik hét után megcsinálni, tudván ezeket az előzményeket. :( Ennyit erről és ez még csak rosszabb lesz.
Persze ezzel nem riogatni akarlak, de igenis tudni kell róla, hogy peches is lehet az ember. Nyilván ez a ritkább, de ha épp velünk történik meg, akkor ez már nem számít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!