Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mit tegyek? Nem csinálnak a...

Mit tegyek? Nem csinálnak a Flór Ferencbe UH-t 36-38 héten.

Figyelt kérdés
Menjek el 4D-re? Csak akkor csinálnak ha gond van az Nst-n. Hát köszi szépen! És honnét tudják, hogy mi van a magzatvízzel, a méhlepénnyel, a köldök zsínórral illetve a súlyt??? Felháborító!!! Még ezen is spórolnak!
2011. dec. 9. 15:09
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
Ne viccelj, miért lenne nagyobb kockázat 4D nélkül?! Mi van ha nem tudod előre a súlyt? Hidd el, naponta több ezer gyerek születik normálisan anélkül, hogy 4D-n látnák!
2011. dec. 9. 15:13
 2/33 anonim ***** válasza:
Ja, meg rendes UH nélkül is...
2011. dec. 9. 15:14
 3/33 A kérdező kommentje:
Több helyen utánna néztem és 4 kötelező ultrahang van. Megnyugtatásképpen!!!
2011. dec. 9. 15:22
 4/33 anonim ***** válasza:

én is 36. héten voltam utoljára UH-on. és így is sikerült megszülnöm a fiamat 40. hétre :) döbbenet ;)

a méhlepény állapota tök mindegy, mivel már szülni készülsz, ha mégse akarna kibújni a babó akkor a 40. héten van UH. a köldökzsinór nem látszik az UH-on, hogy a nyakára van-e tekeredve, így azért is felesleges lenne megnézni.

magzatvíz... hát azt se igen tudnák megállapítani ennyi idősen már mert annyira kitölti a baba az egész pocakodat, hogy nem látszani.

szóval felesleges is lenne arra amire te szeretnéd. persze megnyugtatásnak jó és ha ettől érzed magatokat nagyobb biztonságba akkor menj el, de mondjuk a 3D-s is bőven elég mert mint írtam babókából semmi nem fog látszani :/

2011. dec. 9. 15:25
 5/33 anonim ***** válasza:
Szerintem nem felháborító. Inkább nyugodj meg.
2011. dec. 9. 15:26
 6/33 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy nem látszódna semmi a babából nem is azért mennék. Azzal is tisztába vagyok, hogy elég a 3 D. Ha máshol jár a negyedik Uh akkor itt miért nem??? Ja persze, de az nem volt baj, mikor 32 héten a barátnőmet meg kellett császározni és kiderült, hogy a baba 7 héttel le van maradva. Csak ilyen spórólós kis országban élünk, ez zavar. Én miért nem tudhatom meg alapból, a méhlepény érettségét stb??? Lehet neked nem felháborító, nekem egy aggódó kismamának az. Bocsi!
2011. dec. 9. 15:30
 7/33 anonim ***** válasza:
Ne gondolod, hogy férfiként vagy nyugdíjasként írok ide. Terhes kismama vagyok, de nem parázok folyton.
2011. dec. 9. 15:31
 8/33 anonim ***** válasza:

Szerintem is csinálhatnának! Nekem baromi nagy szerencsém volt, hogy beindult magától a szülés 38-dik héten. A baba már visszafele fejlődött, mert a méhlepény totál elöregedett és nem táplálta. egy csomó vércsere kellett szegénykémnél, a gyerekorvos azt mondta szerencsénk volt nagyon. mi van ha nem indul be a szülés??

Én a következő babánál fizettem az ultrahangért, mert nála se akarták a 36-dik hét után megcsinálni, tudván ezeket az előzményeket. :( Ennyit erről és ez még csak rosszabb lesz.

Persze ezzel nem riogatni akarlak, de igenis tudni kell róla, hogy peches is lehet az ember. Nyilván ez a ritkább, de ha épp velünk történik meg, akkor ez már nem számít.

2011. dec. 9. 15:37
 9/33 A kérdező kommentje:
Jó köszi a választ. Én se folyton parázok, nem is az első terhességem...mindegy. KÖSZ MÉGEGYSZER!
2011. dec. 9. 15:38
 10/33 anonim ***** válasza:
Az kimaradt, hogy azzal magyarázták, hogy nem kell több ultrahang, hogy nagyon minimális az esélyes, hogy ez a probléma kétszer egymás után megtörténjen. Hát köszszépen.
2011. dec. 9. 15:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!