Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mit tegyek? Nem csinálnak a...

Mit tegyek? Nem csinálnak a Flór Ferencbe UH-t 36-38 héten.

Figyelt kérdés
Menjek el 4D-re? Csak akkor csinálnak ha gond van az Nst-n. Hát köszi szépen! És honnét tudják, hogy mi van a magzatvízzel, a méhlepénnyel, a köldök zsínórral illetve a súlyt??? Felháborító!!! Még ezen is spórolnak!
2011. dec. 9. 15:09
1 2 3 4
 31/33 A kérdező kommentje:
Neked csinálnak 36-38. heti UH-t?
2011. dec. 10. 14:22
 32/33 anonim ***** válasza:

Dec 29re, fiú a két lány után. Nekem volt 36.heti uh, de én területileg ezeket nem ott végeztetem, csak a kórházi dolgokkal tartozom oda, mint pl. a genetikai!

Ma is nagyon erős jóslók voltak és megyeket el a dugasz is, hát remélem hamarosan beindul,mert amúgy a menses szerint 14 a kiírt nap, most dec. 14, csak a 12. heti uh szerint dec29...ezt sem értem, két hetes eltérés van a Flóros és a körzeti uh-k között, hát nem tudom a Flórban 2perc alatt hogy tudták megállapítani a 29-ét....

2011. dec. 10. 15:34
 33/33 A kérdező kommentje:
Könnyű, szép szülést kívánok neked és boldog karácsonyt! Jó lenne ha karira mi is 4-en lennénk. Én Uh alapján vagyok kiírva, mert nem tudtam a mensesem pontos dátumát... :-)
2011. dec. 10. 15:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!