Mit tegyek? Nem csinálnak a Flór Ferencbe UH-t 36-38 héten.
ma 15:46 vagyok.
komolyan, mondd már meg mi volt a bunkó a kommentemben!?! :O
Tisztázzunk valamit, mert lehet félreértenek a válaszolók, köztük én is.
Hány hetes terhes vagy? És hány hetesen voltál utoljára ultrahangon? Mert ha a 36 hetest megcsinálták neked akkor nincs több, de ha nem csinálták csak 30-32 hetesen voltál akkor jogosan háborodsz fel.
Nálunk úgy van: 12 hét, 19 hét, 30 hét, 36 hét.
Szia!
Én is a Flór Ferencbe járok és, abban az esetben, ha azt mondod, hogy nem érzed a baba mozgását, azonnal megnéznek. (ez csak egy tipp, ha más nem megy)
Alig hiszem el, hogy egyébként, ha kéred nem néznek meg. Felháborító!
Érdekes dolgok ezek. Ha valakit ez nyugtat meg, akkor miért ne nézethetné meg. Fizeti a Tb-t, akkor jár a szolgáltatás. És ez nem egy horibilis kiadás, hogy ne lehetne megcsinálni.
Engem is az elsővel csak a 36. héten néztek és a 38-on meg megszültem. Igazából mondjuk nem tudok nyilatkozni, mert magándokim van és bármikor megnéz, amikor kérem. Mondjuk fizetek is neki rendesen.... de sztem ezt a témát is hagyjuk....
37 hetes vagyok és megmondták, hogy nincs több Uh! Vagyis csak 3 volt. 12 hetesen, 20, és 32.
Bocsánat ha valamit félreértettem csak olyan rosszul jött le, hogy akár már este mehetek is a kórházba Uh-ra.
nem azt írtam, hogy akár este is, hanem azt, hogy este menj be, nem véletlenül, nappal elküldenek, viszont este sürgősséginek számítasz, ha nincs is konkrét panaszod így muszáj megvizsgálniuk.
semmi baj... :)
egyébként tényleg félreérthető volt, azt gondoltam 36. heti után nem csinálnak többet.
így viszont tényleg furcsa...
Hellóka, én is 37+2 napos vagyok és bár én nem a Flórba járok terhesg.-ra, de ott fogok szülni és odatartozom, genetikai uh-kat is ott csinálták...igen, 2perc volt...és Ő a 3. babám lesz és ilyen még nem volt, hogy a genetikaikat csak így letudják...kivagyok tőle.
Ahova járok, az is tb-s, nem magán, és hétfőn én is megnézetem magunkat, mert én tényleg aggódom, olyan kis keveset mozog, ill. ritkán...volt, hogy 4óra alatt éppenhogy "pihegett", igaz, utána beindult...
De igazad van, menj és készíttesd el odabent, sürgősségivel. Ha azt mondod, úgy érzed, gond van, megnéznek. Talán váratnak is, sőt, biztos...engem a Flórban képesek voltak 2órát váratni, majd közölték, hogy a doki műt, talán este 10re visszaér, ekkor volt du.4 óra...eljöttem és elmentem egy 3d-re...
Nagy mocskok ám, én tök megértelek!!!
Igenis, hogy eggyel többször lásson orvos, mint egyszer ne, amikor baj van...
Mikorra vagy kiírva?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!