Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mit tegyek? Nem csinálnak a...

Mit tegyek? Nem csinálnak a Flór Ferencbe UH-t 36-38 héten.

Figyelt kérdés
Menjek el 4D-re? Csak akkor csinálnak ha gond van az Nst-n. Hát köszi szépen! És honnét tudják, hogy mi van a magzatvízzel, a méhlepénnyel, a köldök zsínórral illetve a súlyt??? Felháborító!!! Még ezen is spórolnak!
2011. dec. 9. 15:09
1 2 3 4
 11/33 A kérdező kommentje:

Látjátok! Erről beszélek? Nem ismerik fel időben ha baj van!!! Már lassan 4. hete egy dekát sem hízok... miért ne aggódhatnék jogosan???????????????

Szóljak a kórházba? Hogy márpedig én szeretnék Uh-t? F

2011. dec. 9. 15:40
 12/33 anonim ***** válasza:
jah, menj be este a kórházban, hogy nézzenek meg mert rossz érzésed van. fognak csinálni egy UH-ot
2011. dec. 9. 15:46
 13/33 anonim ***** válasza:
Jól írja az utolsó! Így még fizetni se kell. Bár ne a rossz érzéseidre hagyatkozz, hanem mittomén, mondd hogy fáj a hasad vagy akármi.
2011. dec. 9. 15:50
 14/33 A kérdező kommentje:
A 15:46-os hozzászólást miért érzem bunkónak???????? Nem is tudom... Ha nem tudsz értelmes választ írni inkább ne írj. Miért vannak itt olyanok akik élvezik hogy kötözködnek...
2011. dec. 9. 15:56
 15/33 A kérdező kommentje:

Kötelező ultrahang szűrővizsgálatok időpontjai:

A várandósság alatt 4 kötelező 2 dimenziós szűrővizsgálaton kell megjelenniük a kismamáknak. A MASZNUT által ajánlott időpontok a következők:

I. 11-12. hét – nyaki redő szűrés

II. 18-20. hét – genetikai ultrahang

III. 30-32. hét – a baba növekedésének ellenőrzése

IV. 36-38. hét – a baba növekedésének, a magzatvíz mennyiségének, valamint a méhlepény állapotának ellenőrzése

Ezeken kívül ajánlott még egy ún. 0. vizsgálat a babavárás tényének megállapítására.

Ezt most linkeltem be...

2011. dec. 9. 15:58
 16/33 anonim ***** válasza:
Szerintem nem volt bunkó a 15:46-os. Egész jó ötletet adott.
2011. dec. 9. 16:00
 17/33 anonim ***** válasza:
4 kötelező ultrahang, DE az időpontok AJÁNLOTT időpontok, azt nem kötelező betartani.
2011. dec. 9. 16:00
 18/33 A kérdező kommentje:
Ajánlott időpont, persze. Értem én is, nem vagyok hülye. De a 4 kötelező???!!!
2011. dec. 9. 16:18
 19/33 anonim ***** válasza:
100%
A világ más részein csak akkor van uh ha baj van, az egész terhesség alatt egyébként összesen kettő: 12. heti, és 24. heti, amúgy semmi. Itt extrém sokat költenek terhesgondozásra.
2011. dec. 9. 16:24
 20/33 anonim ***** válasza:
Eddig hány uh-od volt?Ha ennyire felvagy háborodva és szeretnéd az uh-ot akkor fizesd ki egy magándokinak,nem 4d-t mert arra semmi szükség hanem egy sima uh.-ot,vagy menj be egy ügyeletre hogy szeretnéd ha megnéznének,nem hiszem h nemet mondanának.
2011. dec. 9. 16:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!