Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Jár valaki terhesgondozásra...

Jár valaki terhesgondozásra az újpesti SZTKba?

Figyelt kérdés
Pontosabban arra lennék kíváncsi,hogy van-e terhesgondozás az újpesti sztkban. Mivel 6 hetes terhesen elmentem az orvoshoz,aki adott egy beutalót az ultrahangra,de ezt is csak azért, mert egy korábbi méhen kívüli terhesség miatt erősködtem. Az UHra rá 2 hétre kaptam időpontot, ahol bebizonyosodott a terhesség. És nőgyógyász mégcsak azt se mondta,hogy menjek vissza.
2012. jan. 7. 09:11
 1/2 anonim ***** válasza:
Szia! Én az első terhességemmel oda jártam végig,igaz közben jártam Jerger doktor Úr magánrendelőjébe is. Sajnos Ő már nem dolgozik ott, így mentem tovább vele most a második idején. Nekem minden Uh-mat és az összes ctg-t ott csinálták meg, a vérvételekkel együtt. Nagyon rendben volt minden, soha nem volt gond.
2012. jan. 7. 14:21
 2/2 anonim válasza:
Én 15 hetes terhes vagyok. Az SZTK-ba járok Lőrincz doktorhoz és nagyon meg vagyok elégedve vele. Kedves és rendkívül alapos, figyelmes, segítőkész. Be kell jelentkezned a kartonozóban telefonon és megmondani, hogy melyik orvoshoz szeretnél időpontot kérni, megadják, hogy mikor menjél.
2012. jan. 8. 11:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!