Mennyire gáz, ha 18 évesen estem teherbe és nem merem elmondani a szüleimnek?
Nekem most van az utolsó éven a főiskolán, és én is babát várok. Igaz mi az apukával egy éve együtt lakunk.
Ha nem szeretnéd a fősulit ott hagyni, menj át levelezőre. Hidd el lesz segítséged, mindenki a TI érdeketeket fogja nézni. Lehet lesz egy kis dorgálás majd, de apukádat is meg lehet érteni. Minél hamarabb ülj le vele beszélni. Egyenlőre az a legfontosabb, hogy tudja.
Én estis egyetem mellett várok babát, ráadásul 200 km-re lakom a sulitól. De így is meg lehet oldani, hidd el, csak kreatívnak kell lenni (egyéni tanrend, csak a legszükségesebb órákra bejárás, összedolgozás a csoporttársakkal stb.). Ha pedig nem megy, akkor 1 év halasztás általában még belefér, utána már jó esélyekkel tudod folytatni.
(Más kérdés, hogy én idősebb vagyok, férjnél és a másodikat várom, de a sulis rész hasonló.)
Apudnak pedig mindenképp mondd el, tudnia kell róla, főleg, ha még egy ideig nála fogsz lakni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!