Mennyire gáz, ha 18 évesen estem teherbe és nem merem elmondani a szüleimnek?
Ez sok mindentől függ...pl h tudod-e h ki az apa, együtt vagy-e vele, terveztétek-e a babát, milyen kapcsolatba vagy a szüleiddel...
De hogy a kérdésre is válaszoljak...valahol szerintem igen, gáz, hogy ennyire nem bízol a szüleidben, hogy elmondd nekik.
igen gáz hogy nem mered elmondani, ha megcsinálni volt bátorságod akkor elmondani is legyen
nem könnyű én tudom, de ne halogasd mert annál rosszabb lesz
Igen, tudom ki az apa, együtt vagyok vele, ő idősebb nálam.
Apukámmal élek, mert édesanyám 5 éve meghalt.. Apukám meg el van foglalva általában..
Én, mint szülő ilyen helyzetben a gyerekem mellé állnék és segítenék neki (annak ellenére, hogy biztos én is kétségbe esnék és szomorú lennék, hogy nem tudott jobban vigyázni, de akkor is mellette állnék mindenben). Ha szüleid szeretnek, akkor kiállnak majd melletted.
Ne félj nekik szólni, most ők segíthetnek neked a legtöbbet, ha valóban jó a viszonyotok, és rendes szüleid vannak. Ha rossz a viszonyotok és ezért félsz tőlük, akkor már nehezebb a helyzet.
Látom, csak apukád van...
Lehet el van foglalva, de most akkor ez a szitu majd helyrezökkenti őt is. Szólj neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!