Parás vagyok? Pár nap híján 32. hetes vagyok.
Mára eddig nem tapasztalt módon bedagadtak a kezeim, és a 2 számmal nagyobb gyűrűm helye is meglátszik az ujjamon. Soha életemben nem vizesedtem még...
Napi kétszer van székletem, nagydolog...
Napi 3*1magnesi citricit szedek keményedésre, meg a méhszájam 2000-res.
Stresszes mostanában az életem, rengeteg dolgot kell elintéznem, és az embereket (akár hivatal, vagy buszon, vagy vizsgán) egyáltalán nem érdekli, hogy terhes vagyok, és hatalmas a hasam...
Ezek lehetnek jelek, vagy tünetek, hogy előbb szülök???
ez nem jelent semmit még
én 31 hetes vagyok, néha nekem is bedagadnak az ujjaim és néha én is keményedek, aztán el is múlik, 2. baba, az elsővel is ugyan ez volt, mégis a 40. héten szültem
nekem azért furcsa a vizesedés, dagadás, mert soha életemben, és még a terhességem alatt sem vizesedtem soha.
Tudom, nagyon közönyösek az emberek, csak néha mégis kibukok rajta, mert ez olyan hihetetlen, hogy ilyenek.
Tegnap is vizsgáztam (egyetemre is járok) és a csoporttársaim olyan símán elnézték, hogy több mint 2 órát álltam, mert nekem nem jutott hely, no meg a vizsgára bemenetel is úgy volt, h egyszerre 3 ember mehetett be, és hát tolakodtak rendesen...
Szóval tudom, hogy ilyenek, csak néha még mindig felfoghatatlan!!
Szólni kell, hogy téged hívjanak be hamarabb és azért is, hogy átadják a helyet. én mindig szólok6szóltam, ha ilyen tuskók vettek körül.
szerintem is a vérnyomásodat kezd el mérni és próbálj meg minél többet fekvő helyzetben lenni. a vizesedésre nagyon jó a hideg zuhany (csak lábra, térdtől lefelé és kézre, könyöktől lefelé)
a.) kinyitod a szád és szólsz
b.) csendben maradsz, de akkor ne mér idegeskedni rajta
Szia!
Ha már 32. hetes vagy nem lehet egyszerű ennyi dolgot csinálni. Nem lehetne halasztani a sulit? Gondolom fontos az is neked, de a stressz nem vezet jóhoz. Az emberek tényleg bunkók, de nem mind, és inkább szólj, én már nem is bírnék 2 órát állni, 31 hetesek vagyunk. A vizesedést meg szerintem említsd meg a védőnőnek ő szívesen segít neked és ha gond lenne időben tudtok lépni. Én sokat idegeskedtem a munkahelyemen és a vérnyomásom egy kicsit fel is ment ezért azt mondta a dokim, hogy ne dolgozzak, hát megfogadtam és ma már jót tudok aludni is. Szerintem neked sem ártana most már a nyugodtabb légkör! Boldog baba várást!
köszi kedves utolsó:)
hát akkor leírom a stressz forrásom, amin most annyira változtatni nem tudok:
1;egyetemre járok, pont vizsgaidőszak van.
2; január 21.-én lesz az esküvőnk:) ---ami nem igazi stressz, na de azért mégis:) hogy minden klappoljon, stb, stb...
3; átjelentkezésem van folyamatban, egyik egyetemről a másikba, mert ahová jelenleg járok, az a lakóhelyemtől 90kilóméterre van, tehát odavissza 180km-t kel ingáznom.
4; parás az átjelentkezés, hogy minden klappoljon határidőre: le kell vizsgáznom minden tárgyból (ha lehet sikeresen) utána átvinni a tárgyaimat a másik egyetemre, ahol beszámíttatják, stb...
5; ha átvesznek, egyéni tanrendes leszek, mert a baba miatt bejárni nem tudok, így majd csak májusban kell ott lennem a suliban (ehhez az kell, h az összes tanárt felkeresni, és velük egyeztetni)
6; ha meg volt az esküvő, akkor a névváltoztatás körüli papírmunkát el kell intéznem--személyi, taj, jogsi, stb.....
Szóval most nagyon zűrös minden....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!