Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Néhány hónap híján 21 évesen...

Néhány hónap híján 21 évesen 3 gyermek?

Figyelt kérdés

a napokban találkoztam a gyerekorvosnál egy anyukával akinek 3 gyereke van alig 21 évesen.

kíváncsi lennék ki,hogy reagálna ha ilyet hallana?Vajon hogy fogja ezt bírni?Nem volt túl korai?Vagy vannak akik így lennének boldogok?Esetleg valaki van ilyen vagy hasonlo helyzetben?Beszélgettem vele egy kicsit és bár elég komolynak látszott első hallásra fura volt,mert nem sok ilyenről hallottam!Nekem személy szerint ezzel semmi problémám,bár egy picit furcsa...vagy csak nekem az???

2009. okt. 11. 09:36
 1/8 anonim ***** válasza:

A párom unokatesója is 21 és 3 babája van!Nekem furcsa volt,mert ahányszor láttam mindig terhes volt :D

De helytáll,bár nincs sok ideje,a babák kicsik,2-1 évesek és van egy 3 hónapos!Szerintem látszik a 2 "nagyobb" babán,hogy szeretethiányosak és még nagyon vágynak az anyukájuk figyelmére,de ők döntöttek így!Azért még neveli őket szépen!

2009. okt. 11. 09:41
 2/8 anonim ***** válasza:
szia. nekem egy távoli ismerősöm most 18 éves és 4 gyermeke van. elég rosszul csinálják, de hát ki igy ki ugy...minden esetre ezzel várhatott volna még. se iskolája se szakmája se munkája. igy aztán meg fog tudni élni. szörnyű. egy 22 éves lány.
2009. okt. 11. 10:46
 3/8 anonim ***** válasza:
Huuu....Én is 21 vagyok,de első babás(13.hetes kismama).De az anyagi helyzetünk elég jó,de még így sem vagyok mindig biztos a dolgomban"remélem érted mire gondolok".Nem tudnám elképzelni,hogy ilyen idősen 3 gyerekes család anya legyek.Lelkileg,anyagilag,szerintem nem bírnám.De ki tudja lehet ő nagy családot akar ...Nem lehet ezért az embert megvetni,csak tényleg elgondolkozik az ember ilyenkor.Én nem merném vállalni ilyen idősen.
2009. okt. 11. 11:05
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Én 22 évesen lettem 3 gyermekes anyuka, apa ekkor 24 volt. Hidd el, nem így terveztük. Egy babát szerettünk volna a férjemmel, de hát hárman jöttek. Mi így vagyunk boldogok. Sokat játszom a fiaimmal és jó érzés arra gondolni, hogy nem leszek még a közelébe sem a nyugdíjnak, mire felnőnek. Talán könnyebben tudok majd így anyagilag segíteni nekik elindulni az életben. Mi azért döntöttünk így, mivel ha mondjuk 27 évesen szülök, akkor a szülésből visszatérve megint újra fel kell építeni a karrierjét az embernek. Gyakorlatilag szinte ugyanolyan, mintha nem is dolgozott volna korábban. Azért félreértés ne essék, nem az iskolapadból mentem babázni. 18 éves korom óta dolgozom, a főiskola mellett is dolgoztam. Időközben lediplomáztam, nyelvvizsgáztam. Ha két év múlva visszamegyek dolgozni, akkor elkezdhetek felfelé kapaszkodni a ranglétrán. És 25 évesen elkezdeni karriert építeni még nem késő szerintem. Lakásunk van a férjemmel, a szülést megelőző 4 évben rengeteget dolgoztunk, szinte végig két állásunk volt. A spórolt pénzünkkel és egy kis hitellel sikerült megvenni egy kis lakást. Szóval van miből, van hol nevelnünk a gyerkőcöket, úgyhogy nem volt kérdés. :-)
2009. okt. 11. 12:00
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem még aki 30évesen szül,az se lesz a nyugdíjkorhatárba benne mire felnölnek a gyermekei,mert olyan magas lett a korhatár.De ez szomorú.

Én 24vagyok,van egy 2éves kislányom,és 8hetes terhes vagyok.

2009. okt. 11. 13:35
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
3 gyerek biztos nem véletlen sikerült, biztos így akarták. Nem baj ez, sőt jó, hogy vannak ilyen bátor anyák is. Le a kalappal!!
2009. okt. 11. 14:35
 7/8 anonim ***** válasza:
61%

Nap mint nap látok ilyet. A fekkolíniknál ez természetes. Hisz az elsőt alig 15 évesen vállalják. Ha megyek a kórházba 10-ből 7 fekkolíni. Több ňő vállahatna szerintem akár fiatalon(18-felfelé), akár egymás után több gyermeket is(csak ne legyen fekkolini)Lassan mi leszünk a kissebbség :(

Nagymamámnak 11 gyermeke született, szegények voltak, de megvolt a napi betevőjük. Akkor még nem volt ilyen anyagias a világ. Ma az ember örül ha egy gyermeket fel tud nevelni tisztwességesen.

32km, első gyermekemet várom

2009. okt. 11. 14:39
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
nagymamám is kérdés, és gond nélkül fel nevelte 8 gyermekét. és ahogy előttem irták, lassan már 1 gyermeket is nehéz felnevelni, nem hogy 8-at ebbe a mai világba :(
2009. okt. 11. 16:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!