Vajon minden rendben lehet a babóval? Nagyon parás vagyok.15 hetes vagyok
Figyelt kérdés
15 hetes kismama vagyok a második babámmal,és sajnos ezzel is nagyon parás.. Már egy hete érzem a pici babó mocorgását,valamelyik nap szinte egész nap éreztem,tegnap csak egyszer,de ma még nem sajnos,teljesen be vagyok parázva,hogy miért nem jelentkezett eddig,pedig tejeskávét is ittam ma.Vagy esetleg vannak olyan napok amikor nem érzem?2010. szept. 23. 14:21
1/4 anonim válasza:
Lehetnek napok, hogy nem érzed. Én a másodikat nagyon korán megéreztem, de utána két-három hétig egyáltalán nem. Most egy éves. :o)
Jó pocakosodást!
2/4 anonim válasza:
Szia, ezen ne edd magad, nekem is voltak olyan napok amikor egyáltalán nem éreztem, de voltak olyan napok is amikor csak bejelzett! Kicsi ő még ahhoz, hogy mindennap jelezzen, sok a helye! Boldog babavárást!
3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a megnyugtató válaszokat! Tudom nem kéne ilyen parásnak lennem,főleg hogy már a másodikat várom,de 6 éve voltam utoljára várandós és olyan nagyon kiestek bizonyos dolgok,mint például ez is.... :) Köszönöm mégegyszer!
2010. szept. 23. 17:34
4/4 anonim válasza:
igazából (szerintem) ilyenkor még nem is fogod minden nap érezni, de pl 30.hét után az már baj ha nem minden nap érzed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!