Ma voltam a 12. heti uh. A doki szerint minden rendben van a babóval. Nyakiredő is 1,4 orrcsont is ok. Ennek ellenére ajánlotta, hogy csináltassam meg a down tesztet. Nem kötelező, de azért gondoljam meg. Hogyan döntsem el?
Egyikünk csadádjában sem volt ilyen betegség. Bár az igaz hogy 33 éves vagyok. Azaz érzésem, hogy ez is csak a pénzről szól.
Vagy nem?
Szia!
Én (34 évesen) most szültem, és megcsináltattam.Hívd fel a helyi kórházat, és kérdezd meg, hogy ott meg lehet-e csináltatni ingyen.Már egy csomó helyen van rá lehetőség.Szerintem érdemes.Nem tudom hol laksz, de a székesfehérvári kórházban és a Nővédelmi Tanácsadóban is ingyen csinálják.
Az uh már megvan, csak egy vérvételt fognak csinálni és kész is.
Szia.Ha a 12hetes uh-n már volt orrcsont,akkor biztos,hogy nem Down-os a babád,mert a beteg babáknak(Down kór)csak 16-17hetesen kezd el kialakulni az orrcsont.Nekem ezt egy genetikus doki mondta.Ha rendben volt az uh és a tarkóredő is 3ml alatt van,ott minden ok,de ez az én véleményem,a korod miatt sem ajánlott még,ha van fölös 25000ft-od akkor csináltasd meg,de szerintem inkább menjetek el 4Duh-ra és mozizzatok egy jót,ott alaposan átnézik a babát is és még a neme is kiderülhet:DBoldog babavárást:)
Üdv.16hós kisfiú anyuja
Szia!Én most vagyok 31+2hetes,anno én is megcsináltattam a kombinált tesztet,mert bár semmi rossz jele nem volt,a doki ajánlotta,mivel csupán 1 vérvételről van szó,és itt a sejtbanknál Budapesten ingyenes.érdemes utánanézni,mert vannak kórházak,ahol szintén ingyenes.mit veszíthetsz?engem megnyugtatott.
boldog babavárást
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!