20 hetes vagyok. Néha idegeskedem sajnos. Honnan tudom, hogy minden rendben van-e a Babóval? Érezném ha valami gond lenne?
Szia!
Nagyon sokszor gondolok erre én is. Mindig van valami ami miatt idegesek és nyugtalan vagyok. Már azon is idegeskedtem hogy felesleges volt idegeskednem és biztos ártottam a picinek.
Minden jót !
Egy sorstárs
Szia!
Ha gond lenne a babáddal, azt észrevennéd!
Nekem a múlt (23.) héten volt egy -utólag "kis"- problémám. Durva fokú vizesedés miatt igencsak vissza kellett venem a folyadékbevitelt, azaz felére. Pár nap után, igaz a víz lement, de iszonyatosan görcsöltem, ideges voltam. Aztán pedig 2 napig nem mozdult meg az én nagyon is mocorgós kisbabám. Hát, gondolhatjátok...!
Rohantam védőnőhöz, aztán SOS doki, az átküldött SOS UH-ra...
Szerencsére nem lett baja a babámnak, csak éppen kezdtem kiszáradni a kevés folyadéktól és ez kezte sokkolni szegénykémet. Ezért nem mozgolódott.
Az én példámra hivatkozva mondom: jelzik, ha baj van! Érezni fogod. Illetve dehogy fogod, nem lesz semmi baj!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!