Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 20 hetes vagyok. Néha idegeske...

20 hetes vagyok. Néha idegeskedem sajnos. Honnan tudom, hogy minden rendben van-e a Babóval? Érezném ha valami gond lenne?

Figyelt kérdés
2008. júl. 17. 18:27
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos én is szoktam idegeskedni,de eddig minden rendben volt a babával,biztos lenne valami jele,ha gond van.
2008. júl. 17. 19:09
 2/4 anonim ***** válasza:
Szia! Mintha én írtam volna ezt a kérdést... Egyébként megérzik ha idegesek vagyunk(gyorsabb a szívverésünk) ez ellen sajnos nincs mit tenni de azon kívül hogy ő neki is gyorsabban ver a szíve egy picivel semmi más baja nem lesz nyugi.
2008. júl. 17. 19:47
 3/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Nagyon sokszor gondolok erre én is. Mindig van valami ami miatt idegesek és nyugtalan vagyok. Már azon is idegeskedtem hogy felesleges volt idegeskednem és biztos ártottam a picinek.

Minden jót !

Egy sorstárs

2008. júl. 17. 21:21
 4/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Ha gond lenne a babáddal, azt észrevennéd!

Nekem a múlt (23.) héten volt egy -utólag "kis"- problémám. Durva fokú vizesedés miatt igencsak vissza kellett venem a folyadékbevitelt, azaz felére. Pár nap után, igaz a víz lement, de iszonyatosan görcsöltem, ideges voltam. Aztán pedig 2 napig nem mozdult meg az én nagyon is mocorgós kisbabám. Hát, gondolhatjátok...!

Rohantam védőnőhöz, aztán SOS doki, az átküldött SOS UH-ra...

Szerencsére nem lett baja a babámnak, csak éppen kezdtem kiszáradni a kevés folyadéktól és ez kezte sokkolni szegénykémet. Ezért nem mozgolódott.

Az én példámra hivatkozva mondom: jelzik, ha baj van! Érezni fogod. Illetve dehogy fogod, nem lesz semmi baj!!

2008. júl. 17. 21:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!