Más kismama is van aki 26 hetes uh után a 36. hétig nem volt uh-n?
Én az első babámmal a 28. héten voltam utoljára uh-n (a 37. héten kellet mennem áramlás vizsgálatra mert túl lusti volt lányom így akkor volt egy gyors uh ingyenes keretek között szóval nem a babát nézegettük).
Most újra kismama vagyok és már szólt a dokim,hogy változások vannak mert a 28.heti uh-t a 32 vagy 33. hétre tolták át.... Mivel amikor már mozog teljesen más így nem pánikoltam,hogy mennyi idő telik el 2 uh között vagy utolsó uh és szülés között....egyébként ha bármikor úgy éreztem volna akkor a magán dokim egyből csinált volna uh-t.
Én úgy tudom, hogy 28-30. héten kell menni genetikaira, meg utána a 34-36. héten.
Én 28 hetesen voltam, jövőhéten leszek 34 hetes amikor a dokimhoz megyek, ő ad beutalót, tehát 35. hétnél hamarabb nem fogok én sem eljutni.
22:43-as valaszolonak irnam hogy ne aggodjon. Lesz majd kesobb is uh. En is angliai kismama vagyok, es 28 hetes kor korul van meg egy, utana majd csak 34-36 hetes kor korul.
Egyebkent hogy valaszoljak a kerdesre, nekem pl. 20 hetesen volt, 28 hetesen egy rutin vizsgalat, es egy gyors uh, es a kov. 36 korul lesz. Szerintem ez nagyon valtozo hogy hol mikor kell menni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!