Mit jelent, ha nyitva van a belső méhszájam 1 ujjnyira?
Azt el felejtettem oda irni,hogy 28 hetes terhes vagyok!
És a diagnózisomban az áll,hogy:
N7610/3;Z3210/1
van külső, középső, belső méhszáj. Ebben a sorrendben nyílnak ki.
Ha a belső van nyitva, akkor nem túl rózsás a helyzet, mert a következő a méhnyak eltűnése (3 ujjnyi-ról 0-ra csökken)Biztos, hogy a belső? Mert azt meg kellett előznie a többinek, amiről szólnia kellett volna a dokinak. Van egy 4 számjegyű jelzés a leleteiden, amiről láthatod, h hogyan áll a méhszájad állapota.
itt láthatod, h mi mit jelent. Nekem a külső végig nyitva volt szinte. A 37. héttől a középső is. A 38,5.-en nyílt ki minden, és 40.re szültem. Jó egészséget!
Az orvosom 26 hetesen nem szólt,csak a védőnőm mondta most 28 hetesen.
Van még itt egy olyan szám is,hogy: BV: C3100!
Köszönöm szépen a válaszaidat!!! :D
Ezek szerint a védőnő véletlenül rosszat mondhatott!!!
Közben nekem is sikerült megtalálnom hogy mit jelentenek ezek az értékek!!!
Még egyszer köszönöm!
Nekem ez a 3.terhességem,mindegyiknél elejétől fogva 3100-as.
2.terhességemnél a 30.héten lett 2100-as,onnantól szinte egész nap csak feküdhettem :(
Kész kínszenvedés volt,már fejből tudtam a tv műsort,azt sem tudtam,melyik oldalamra forduljak,sehogy sem volt jó!
Aztán a végén meg nem akart megszületni a kislányom,burkot kellett repeszteni :)
Kitartás!
12 hetes km
Az első kislányommal bekerültem visszatartásra a 34héten!
Utána pedig a 37-en meg is szültem!
Azt a 3hetet én is átfeküdtem,mert ha csak vizet ültem fel inni is keményedett a hasam! :(
Akkor is nyitva voltam 1 ujjnyira,de egy papiron sem találom,hogy mennyire!Csak emlékszem,hogy mondta az orvos,ez már 5éve volt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!