Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » 35 hetesen egy ujjnyira...

35 hetesen egy ujjnyira nyitva a külső és a belső méhszájam is, nem korai még?

Figyelt kérdés
Egyéb tünetem még, hogy néha erős szúró fájdalmat érzek a belső combomban egy ponton pár másodpercig, mintha lebénulna a lábam. Elég ijesztő, lehet a baba talál el valamit odabent? Néha iszonyú "nyomást" érzek lent, mintha ki akarna pottyani. Félek, hogy korábban akar érkezni a baba!
2010. aug. 1. 22:29
 1/4 anonim ***** válasza:

Ugyanezek a tüneteim voltak 1 hete, szintén 35 hetesen. Még egyben vagyok, és remélem kicsit még maradok is!

Pihenj sokat, én is azt teszem.

Könnyű szülést!

2010. aug. 2. 05:45
 2/4 anonim ***** válasza:

Teljesen ugyanez van nálam is 4-5 napja, 2100-az a méhszáj, de a középső is puha (sőt a doki azt mondta beljebb már nem mer tapogatózni, mert lehet az is kinyílna tőle). Nem tudok állni 1-2 órát már, sokat fekszem. Én is megijedek néha, úgy bele tud szúrni a combtövembe, de szerintem a medence tágul ilyenkor. A kipottyanós érzés meg szerintem inkább a hólyagodat nyomhatja, mert nálam ez van szerintem, és az elég kellemetlen, néha fájdalmas is tud lenni. Ez még nem a szülés, (már átéltem). Pihenj sokat, és nem lesz baj! Én is így állok hozzá!

34 hetes ikres kismama

2010. aug. 2. 07:23
 3/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem a 28. héttől volt ez, és még mindig egyben vagyok. :)

Nyugi, ezek az értékek nem sokat jelentenek.

39+2 h km

2010. aug. 2. 09:43
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszaitokat! Első babánkat várom, így tapasztalatom még nincs. Az orvosom is azt javasolta, hogy legalább két hét intenzív pihenés, hogy a 37. hétig ne történjen semmi, utána meg már jöhet ha akar. Azért bízom, hogy megvárja az idejét. (((o;
2010. aug. 2. 09:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!