Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Volt olyan közteték akinek...

Volt olyan közteték akinek még 35. héten nem volt befordulva a babója? Ha igen a végére befordult vagy császár lett a vége? Az enyém még mindig haránt fekszik.

Figyelt kérdés
2012. jan. 4. 18:01
 1/8 anonim ***** válasza:
Az én lányom faros volt,és a 37 hét utàn fordult meg
2012. jan. 4. 18:20
 2/8 anonim ***** válasza:
Nővéremnek császár lett, faros volt a fia végig. Megfordítani nem szabad trükkökkel mert az orvos szerint rácsavarodhat a nyakára a köldökzsinór. Nem véletlen, hogy nem fordul be, bár még bármi megeshet, de készülj azért kicsit lelkiegben a császárra is hogy ne érjen meglepetés! Könnyű szülést!
2012. jan. 4. 18:28
 3/8 anonim ***** válasza:
Faros volt. A 37.heti uh-n faros volt még, utána a 38-39. héten fejvégű volt, majd a 40.heti uh-n ismét faros, és nem is fordult be. Császár lett a vége. :(
2012. jan. 4. 18:29
 4/8 anonim ***** válasza:

Szia!

Az én nagyobbik fiam a 40. héten még faros volt. A doki gondolkodott császáron, de én kértem, várjunk még egy kicsit. A 41. hét végére megfordult, így sima szülés lett. Talán csak tudatják, hogy még nem akarnak kijönni. :)

2012. jan. 4. 18:49
 5/8 A kérdező kommentje:
Az elsőt is császárral szültem ezért jó lenne simán szülni! De majd a Picur eldönti. Szorítsatok nekem!
2012. jan. 5. 10:50
 6/8 anonim ***** válasza:
Faros volt, nem fordult be, császár lett (de nemcsak a fekvés miatt, voltak más okok is a császárra).
2012. jan. 9. 18:26
 7/8 anonim ***** válasza:

Nekem is faros volt még a 37. héten is, nagyon féltem, hogy császár lesz, mert nem éreztem, hogy nagyon mocorogna. Azt hittem, ha egy ilyen nagy baba befordul az ha nem is fáj, de megérzi az ember. De nem :) Szerencsére megfordult.

Szorítok, hogy a te picurkád is megforduljon, de ha nem akkor legalább tudod milyen a császár (az első is harántfekvés miatt volt császár? Vagy más oka volt?)

Könnyű szülést és jó babázást!

2012. jan. 9. 19:59
 8/8 anonim ***** válasza:

Biztosat nem lehet mondani...akár az utolsó nap is befordulhat...50-50% , de szerintem készülj fel mind a sima mind a császáros szülésre.

Jó babavárást és könnyű szülést:)

2012. jan. 10. 08:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!