Volt olyan közteték akinek még 35. héten nem volt befordulva a babója? Ha igen a végére befordult vagy császár lett a vége? Az enyém még mindig haránt fekszik.
Szia!
Az én nagyobbik fiam a 40. héten még faros volt. A doki gondolkodott császáron, de én kértem, várjunk még egy kicsit. A 41. hét végére megfordult, így sima szülés lett. Talán csak tudatják, hogy még nem akarnak kijönni. :)
Nekem is faros volt még a 37. héten is, nagyon féltem, hogy császár lesz, mert nem éreztem, hogy nagyon mocorogna. Azt hittem, ha egy ilyen nagy baba befordul az ha nem is fáj, de megérzi az ember. De nem :) Szerencsére megfordult.
Szorítok, hogy a te picurkád is megforduljon, de ha nem akkor legalább tudod milyen a császár (az első is harántfekvés miatt volt császár? Vagy más oka volt?)
Könnyű szülést és jó babázást!
Biztosat nem lehet mondani...akár az utolsó nap is befordulhat...50-50% , de szerintem készülj fel mind a sima mind a császáros szülésre.
Jó babavárást és könnyű szülést:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!