Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Volt mar valaki amniocentezise...

Volt mar valaki amniocentezisen? Kerem irja meg milyen?

Figyelt kérdés
2012. jan. 4. 18:00
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Nekem nemrég lett volna esedékes, de nem vállaltam. 37 éves vagyok. 1% esélyem lett volna a vetélésre, 0,5% arra, hogy beteg babát hordok, viszont ha hozzá számoltam azt a stresszt, ami evvel a műtéttel jár és a fájdalmat, akkor inkább nem kockáztattam. Minden más eredmény negatív lett, s még csináltak egy grátisz magzati szívultrahangot is, ami szintén jó lett. 28hkm
2012. jan. 4. 20:20
 12/16 anonim ***** válasza:

Én 27 évesen voltam, mindenki más 35 felett volt, amitől iszonyat rosszul éreztem magam. Nézett is mindenki hogy mit keresek ott. Rossz lett az integrált tesztem 1:100-hoz down kór gyanúval így elküldtek.

Nekem fájni annyira fájt mint egy vérvétel, inkább a körítés az, ami megviselt. Például hogy láttam hogy 5-en ott vannak körülöttem, meg letakarnak egy zöld lepedővel aminek a közepe a hasamnál ki volt vágva, mindenki beöltözik, meg fertőtlenítenek mindent. Na meg a többi nő, volt aki vigyorogva jött ki, volt aki meg totál falfehéren, volt aki sírva. Illetve nagyon rosszul esett lelkileg, hogy nem jöhetett be a férjem.

Maga a szúrás annyiban volt kellemetlen, hogy egy tompa nyomást éreztem a gerincemben, de semmi más. Kellemetlen volt inkább, de nem fájt. Inkább azon izgultam, hogy a babánkat véletlenül meg ne szúrják.

Illetve az utána lévő 3 hét volt ami a végén már nagyon megviselt, amíg jött az eredmény. Volt hogy ültem otthon és elbőgtem magam totál spontán a tudatlanság miatt. Maga a tudat, hogy nem tudod hogy a gyermeked jól van e vagy sem, mindenki más meg tervezget meg elkezd vásárolni, stb. engem nagyon megviselt.

Szóval összességében lelkileg sokkal de sokkal jobban próbára teszi az embert, mint fizikailag.

2012. jan. 4. 22:45
 13/16 anonim ***** válasza:
amugy eszrevette valai, hogy a sote klinika 97.000 ft-ot kap az oeptol 1 ilyen vissgalatert? Megeri propagalni az amniot....
2012. jan. 4. 22:57
 14/16 anonim ***** válasza:
A MÁV kórház meg 104.000 Ft-ot...és nem egyedül voltam...no comment.
2012. jan. 5. 20:27
 15/16 anonim ***** válasza:
ppff... és még az az orvos is kap belőle, aki beküldött amnióra... jó, mi?
2012. jan. 5. 21:12
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
Amikor elmentem, engem csak az érdekelt, hogy a babámnál kizárható-e a Down szindróma. Tojok rá, hogy ezért ki mennyit kap. Nekem csak az időmet kellet rászánnom. Futószalagon megy, de ma csak a magánrendelések nem mennek így. Várni is kellett, sokan is voltunk, de az orvos ügyes volt udvarias, rendes és gyors. UH-n nézte a babának a helyzetét, hogy ne szúrjon rossz helyre. A három hét várakozás a leletig meg semmi. Ha nem mentem volna el, hónapokat kellett volna várnom ugyanerre, azt is végig izgultam volna.
2012. jan. 5. 22:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!