Volt mar valaki amniocentezisen? Kerem irja meg milyen?
Én 27 évesen voltam, mindenki más 35 felett volt, amitől iszonyat rosszul éreztem magam. Nézett is mindenki hogy mit keresek ott. Rossz lett az integrált tesztem 1:100-hoz down kór gyanúval így elküldtek.
Nekem fájni annyira fájt mint egy vérvétel, inkább a körítés az, ami megviselt. Például hogy láttam hogy 5-en ott vannak körülöttem, meg letakarnak egy zöld lepedővel aminek a közepe a hasamnál ki volt vágva, mindenki beöltözik, meg fertőtlenítenek mindent. Na meg a többi nő, volt aki vigyorogva jött ki, volt aki meg totál falfehéren, volt aki sírva. Illetve nagyon rosszul esett lelkileg, hogy nem jöhetett be a férjem.
Maga a szúrás annyiban volt kellemetlen, hogy egy tompa nyomást éreztem a gerincemben, de semmi más. Kellemetlen volt inkább, de nem fájt. Inkább azon izgultam, hogy a babánkat véletlenül meg ne szúrják.
Illetve az utána lévő 3 hét volt ami a végén már nagyon megviselt, amíg jött az eredmény. Volt hogy ültem otthon és elbőgtem magam totál spontán a tudatlanság miatt. Maga a tudat, hogy nem tudod hogy a gyermeked jól van e vagy sem, mindenki más meg tervezget meg elkezd vásárolni, stb. engem nagyon megviselt.
Szóval összességében lelkileg sokkal de sokkal jobban próbára teszi az embert, mint fizikailag.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!