Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nincs meg az apasági nyilatkoz...

Nincs meg az apasági nyilatkozatunk és elment a nyákdugóm. Ha hétvégén meg lesz a babaó akkor az én nevem kapja. Pénzbe kerül utána át anyakönyveztetni? Ha igen mennyibe?

Figyelt kérdés
2009. máj. 22. 17:05
 1/4 anonim ***** válasza:
18%
apuka hol tartózkodik?ha nincsen rá nyomtatványotok firkantsatok egyet gyorsan biztosan megteszi az is.
2009. máj. 22. 17:59
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Ez a 'firkantsatok egyet....',nem értem hogy hagyhatja el egy felnőtt ember száját! Kedves válaszoló,ha elgondolkodol rajta ez egy fontos, és HIVATALOS okmány,ami befolyásolja egy újszülött életét!

Nyugodtan lepontozhatsz,de nekem ugy tünik,h meggondolatlanul és felelőtlenül válaszoltál egy kérdésre ami a kérdezőnek nyílván fontos dolog!

Kérdező!

Ha a baba születése után iratjátok a babát az Apa nevére akkor sem kerül pénzbe! Ha most még nincs nyilatkozat és megindul a szülés a baba automatikusan az Anya nevére kerül!

De ezt szülés után bármikor át lehet iratni! Sőt,ugy tudom vannak olyan kórházak is ahol gyámügy és ott helyben megcsinálják!

Könnyü szülést!

2009. máj. 22. 18:25
 3/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm a második válasz.Az első tényleg komolytalan.

De a lényeg hogy választ kaptam.Még egyszer köszi.

2009. máj. 22. 20:00
 4/4 anonim ***** válasza:
elnézéseteket kérem a megfogalmazásért,nem szántam komolytalannak,úgy értettem ha nem hivatalos nyomtatványra írják biztosan úgy is elfogadják.köszi a lepontozást egyébként nekem nem szokásom lepontozni a válaszolokat ha éppen nem tetszik vagy félreértek egy választ.légyszives ezt a válaszomat is pontozzátok már le.kössz.
2009. máj. 23. 11:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!