Nekem a méhem elülső falán tapadt meg a placenta. Ezek szerint kevésbé lehet majd érezni a mozgását a hasfalam felől?
Arra gondolok, hogy a férjem pl odateszi a kezét, akkor ha nem ott tapadt volna meg, akkor jobban érezné?
Így meg kevésbé fogja?
Hogy van ez?
Úgy értem, ha ráteszi a férjem a hasamra a kezét.
Hogy ő kevésbé fogja érezni?
Hiszen a baba meg a hasfalam között nem csak a méh fala lesz, hanem a méhlepény is.
Vagy annak a helyzete hogy alakul?
Szia nekem is mellső falon tapadt meg a méhlepény és a 16. héten már éreztem (így utólag visszagondolva) de ténylegesen a 18. héttől érzem.
25 hkm
Én 16 hetes vagyok, még nem éreztem, csak egyszer valamiféle zsizsikelést :) de az lehetett épp a belem is, de nem hiszem.
Én gondolom, hogy megérzem majd, de az a kérdésem, hogy a külvilág, tehát apja, én édesanyám, csak jóval később fogják érezni emiatt?
ha hátsó falon lenne a placenta akkor hamarabb éreznék ŐK?
En nem vettem eszre kulonbseget. Sot.
Nekem a masodik babanal tapadt elol a mehlepeny, de a magzatmozgast a 14. heten mar ereztem (elsonel 18 hetesen) es amikor mar erosebb volt a pici, akkor kivulrol is siman lehetett erezni, sot latni is. Mondjuk a masodik babam aktivabb is volt bent, konkretan fajtak a magzatmozgasok es kb sohasem allt le. Ruhan keresztul is latni lehetett.
Az első babámnál elülső falon volt a placenta. Már 15 hetesen éreztem némi "kopogtatást" odabentről. Mikor mondtam az orvosomnak, mit-hogy érzek, mondta hogy valószínű már a babát. Aztán 16-17 hetesen már 100%ra tudtam hogy Őt érzem. 18 hetesen már látni lehetett enyhe rúgást a pocimon és a férjem is érezte ha rátette a kezét.
A másodiknál a hátsó falon tapadt a méhlepény, Őt is kb a 15. héttől éreztem és majdnem minden hasonlóan alakult.
16.5 hónap van a gyerkőcök között.
Boldog babavárást!
2 éves (27 hónapos) és 10 hónapos lányok anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!