Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nekem a méhem elülső falán...

Nekem a méhem elülső falán tapadt meg a placenta. Ezek szerint kevésbé lehet majd érezni a mozgását a hasfalam felől?

Figyelt kérdés

Arra gondolok, hogy a férjem pl odateszi a kezét, akkor ha nem ott tapadt volna meg, akkor jobban érezné?

Így meg kevésbé fogja?

Hogy van ez?

2012. jan. 3. 16:52
 1/9 anonim ***** válasza:
Lehet,h.később fogod érezni de nem kevésbé szerintem. Mondjuk összehasonlítási alapom nincs mert mindkét gyerekemnél mellső fali volt a lepény.
2012. jan. 3. 16:55
 2/9 A kérdező kommentje:

Úgy értem, ha ráteszi a férjem a hasamra a kezét.

Hogy ő kevésbé fogja érezni?

Hiszen a baba meg a hasfalam között nem csak a méh fala lesz, hanem a méhlepény is.

Vagy annak a helyzete hogy alakul?

2012. jan. 3. 16:59
 3/9 anonim ***** válasza:

Szia nekem is mellső falon tapadt meg a méhlepény és a 16. héten már éreztem (így utólag visszagondolva) de ténylegesen a 18. héttől érzem.

25 hkm

2012. jan. 3. 17:10
 4/9 A kérdező kommentje:

Én 16 hetes vagyok, még nem éreztem, csak egyszer valamiféle zsizsikelést :) de az lehetett épp a belem is, de nem hiszem.

Én gondolom, hogy megérzem majd, de az a kérdésem, hogy a külvilág, tehát apja, én édesanyám, csak jóval később fogják érezni emiatt?

ha hátsó falon lenne a placenta akkor hamarabb éreznék ŐK?

2012. jan. 3. 17:19
 5/9 anonim ***** válasza:

En nem vettem eszre kulonbseget. Sot.

Nekem a masodik babanal tapadt elol a mehlepeny, de a magzatmozgast a 14. heten mar ereztem (elsonel 18 hetesen) es amikor mar erosebb volt a pici, akkor kivulrol is siman lehetett erezni, sot latni is. Mondjuk a masodik babam aktivabb is volt bent, konkretan fajtak a magzatmozgasok es kb sohasem allt le. Ruhan keresztul is latni lehetett.

2012. jan. 3. 18:28
 6/9 A kérdező kommentje:
Tehát akkor nem lesz az, hogy én hiába érzem pl 20 hetesen majd, akkor ők nem éreznek semmit a placenta miatt.
2012. jan. 3. 18:36
 7/9 anonim ***** válasza:
1vagyok. Eleinte csak Te fogod érezni. Amikor már nagyobb,erősebb akkor lehet érezni majd kívülről is. 25hét után.
2012. jan. 3. 19:59
 8/9 anonim ***** válasza:

Az első babámnál elülső falon volt a placenta. Már 15 hetesen éreztem némi "kopogtatást" odabentről. Mikor mondtam az orvosomnak, mit-hogy érzek, mondta hogy valószínű már a babát. Aztán 16-17 hetesen már 100%ra tudtam hogy Őt érzem. 18 hetesen már látni lehetett enyhe rúgást a pocimon és a férjem is érezte ha rátette a kezét.

A másodiknál a hátsó falon tapadt a méhlepény, Őt is kb a 15. héttől éreztem és majdnem minden hasonlóan alakult.

16.5 hónap van a gyerkőcök között.

Boldog babavárást!

2 éves (27 hónapos) és 10 hónapos lányok anyukája

2012. jan. 3. 20:23
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat, és mindenkinek BUÉK, meg minden jót!
2012. jan. 3. 21:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!