Ha az van írva a leletemre, hogy placenta tapadása hátsó fali, akkor az átlagnál később fogom érezni a babám mozgását?
Figyelt kérdés
2011. ápr. 27. 07:08
1/5 anonim válasza:
Nem.
A mellső fali placentánál lehet később érezni a baba mozgását, de ez se törvényszerű.
2/5 anonim válasza:
Nem, ezt a mellső falira mondják, de annál sem törvényszerű, legalábbis én cáfolni tudom! :)
3/5 anonim válasza:
Igen, a mellső falinál mondják, viszont ezt én is cáfolni tudom. A 16. héten már éreztem Picúrt :)
20 hetes km
4/5 anonim válasza:
Elvileg a mellső falinál lehet később. De nekem az elsőnél hátsó fali volt, akkor 16 hetesen éreztem, most mellső fali és 15 hetesen. Szóval ez se törvény, valóban. :)
5/5 anonim válasza:
Valoban mellso falira mondjak ezt.
De!
Az elso babat 17 hetesen ereztem eloszor mozogni hatso fali lepennyel.
A masodik baba motoszkalasat mar a 14. heten ereztem, pedig elol volt a mehlepeny.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!