Komáromi kismamaként szeretnék Győrben szülni, ha győri orvoshoz járnék, megtehetném?
Nekem nyíregyházi az állandó lakcímem, de mivel pesten lakom jó ideje, így természetesen ide járok magándokihoz, és így nála fogok szülni nem is abban a kerületben ahol egyébként lakok,ahova ideiglenes lakcímem is szól, szóval lehet!
De szerintem magándoki nélkül is szülhetsz bárhol, a kötelező vizsgálatokat már nem tudom biztosan, de szerintem azokat is elvileg kötelesek bárhol az országban elvégezni.
Szerintem ha van Győrben magándokid, akkor úgyis látják hogy ő küld a vizsgálatokra, stb. nem hiszem hogy felül bírálhatná bárki is.
Nekem olyan volt, hogy beszólt az asszisztens, hogy nyíregyházi létemre mit keresek pesti kórházban, de csak kötekedni akart, ugyanúgy megcsináltak minden vizsgálatot.
Nálam mindig azt nézik ki küldött, aztán nem szólnak semmit.
Ilyen esetben nem tudom mi van, de szerintem ha a dokid a győri kórházhoz tartozik, akkor nem küldhetnek el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!