Hallott már valaki a tündérvíz lúgos vízről? Ez tényleg jó gyomorégésre? Kismamaként is ihatom? Hol lehet ilyet kapni?
Figyelt kérdés
2011. dec. 6. 13:35
2/7 anonim válasza:
Mi vettük és megmértük a ph-ját, hát nagy csalódás volt....
Az Alpok Aqua nevű ásványvíz lúgosabb, én azt iszom és nem ég a gyomrom.:)
34 hetes km
3/7 anonim válasza:
Próbáld ki a Salvus vizet, gyógyszertárban és sok közértben is lehet kapni. Igaz, hogy baromi rossz az íze (enyhén sós), viszont gyomorégésre nagyon beválik, és terhesen is lehet inni, nekem csak ez használt.
4/7 anonim válasza:
Igen, mi Édesanyámnak vesszük ezt a vizet. Kifejezetten a lúgos vizet. Neki rekeszizomsérve van, és ugye rendszeresen feljött a sava. Annyira, hogy már a sav felmarta neki a nyelőcsövet is. A nővére ajánlotta, kipróbáltuk és bevált :)
Mi házhoz szállítatjuk egy üzletből de több helyen lehet kapni.
Itt tudod ellenőrizni a boltokat, ahol kapható: [link]
5/7 anonim válasza:
Kicsit off: Nekem a Gaviscon rágótabletta jött be nagyon, a gyógyvizek nem.
6/7 anonim válasza:
Én vettem egy olyan szifont,amivel oxigénes vizet tudok magamnak ITTHON csinálni! Nem kell cipelnem a flakonokat,se elvinni a gyűjtőbe az üreseket!Nagyon sok volt a savam,már sokszor amiatt hánytam!De ettől a víztől teljesen elmúlt,sőt a vérnyomásom is helyre tette:)Nem mellékesen 2000mg/l oxigént tartalmaz,a patront pedig házhoz szállítják!
7/7 A kérdező kommentje:
KÖszi szépen a válaszokat! Salvus vízet iszogatom, de csak addig jó míg megiszom, plusz fél órát, aztán újra jön, de hát ebből csak 2 dl-t szabad inni. A rennit már nem merem szedni, a gaviscon-t pedig nagyon utálom :/ remélem ez most bejön
2011. dec. 7. 11:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!