Hanyadik 7en kezdett keményedni a hasatok?
Figyelt kérdés
2012. jan. 2. 22:43
3/7 A kérdező kommentje:
és terhesség elején tapasztaltatok puffadást?keményedést?
2012. jan. 2. 23:31
4/7 anonim válasza:
22-23 héten.Igen én nagyon fel voltam puffadva aztán szépen lassan elmúlt ahogy elkezdet nőni a hasam.
5/7 anonim válasza:
Nekem keményedni még nem keményedik, puffadni viszont puffadtam, az elején kevésbé, nekem most durvult be nagyon. Már semmit nem is merek szinte megenni...
21 hkm
6/7 anonim válasza:
Kb 20. Én nem szedek rá semmit, dokik nem mondják, őszintén, ezt fölöslegesnek tartom, addig ameddig a méhszáj nem nyílik, és nálam tök zárt, nincs értelme tömni magamba ezt-azt. Épp az előbb olvastam egy kérdést, mitől születik annyi beteg gyerek. Attól is pl., hogy az anyukák minden egyébként normális folyamatot meg akarnak állítani magukban, mert kellemetlen.
7/7 anonim válasza:
23 de nagyon és elmentem dokihoz mert nem volt normális dolog és bizony gyulladásom volt és így jelezte a szervezet. Kaptam antibiotikumot plusz hüvelykúpot. Azóta azok a kellemetlen keményedések elmúltak maradtak a normál napi 1-2 összehúzódások.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!