Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hanyadik 7en kezdett keményedn...

Hanyadik 7en kezdett keményedni a hasatok?

Figyelt kérdés
2012. jan. 2. 22:43
 1/7 anonim ***** válasza:
Sajna 17.
2012. jan. 2. 22:53
 2/7 alaszka ***** válasza:
25 körül azt hiszem.
2012. jan. 2. 23:11
 3/7 A kérdező kommentje:
és terhesség elején tapasztaltatok puffadást?keményedést?
2012. jan. 2. 23:31
 4/7 anonim ***** válasza:
22-23 héten.Igen én nagyon fel voltam puffadva aztán szépen lassan elmúlt ahogy elkezdet nőni a hasam.
2012. jan. 3. 00:31
 5/7 anonim ***** válasza:

Nekem keményedni még nem keményedik, puffadni viszont puffadtam, az elején kevésbé, nekem most durvult be nagyon. Már semmit nem is merek szinte megenni...

21 hkm

2012. jan. 3. 08:28
 6/7 anonim ***** válasza:
Kb 20. Én nem szedek rá semmit, dokik nem mondják, őszintén, ezt fölöslegesnek tartom, addig ameddig a méhszáj nem nyílik, és nálam tök zárt, nincs értelme tömni magamba ezt-azt. Épp az előbb olvastam egy kérdést, mitől születik annyi beteg gyerek. Attól is pl., hogy az anyukák minden egyébként normális folyamatot meg akarnak állítani magukban, mert kellemetlen.
2012. jan. 3. 12:00
 7/7 anonim ***** válasza:
23 de nagyon és elmentem dokihoz mert nem volt normális dolog és bizony gyulladásom volt és így jelezte a szervezet. Kaptam antibiotikumot plusz hüvelykúpot. Azóta azok a kellemetlen keményedések elmúltak maradtak a normál napi 1-2 összehúzódások.
2012. jan. 3. 13:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!