Ma tudtam meg hogy terhes vagyok. Csinaltunk tatart nagyon szeretnek enni belole. Arthatok vele?
A nyers tojás tartalmú ételeket nem javasolják, de én fogyasztom, nem lett tőle bajom, viszont a kockázattal tisztában kell lenni, a szalmonella veszélyes.
Ugyan így nem javasolják a nyers húsokat sem, pl szusi, vagy beefsteak.
Ilyen korán még tuti nem. Én első babás vagyok, és nem tudtam még semmi mit szabad, mit nem szabályt, így a teherbeesést egy nagy szusi vacsorával ünnepeltük. :D A férjem orvos, de azt mondta, hogy szerinte semmit nem tesznek ezek.
Grat, csodaszép új évet!
21 hkm
Mi nem teszunk majonezt a tatarba.
Marha, tojas, so, bors, mustar, voroshagyma, fokhagyma. Meg tenyleg nagyon a elejen vagyok, csak ket napja kesik, csak a toxoplazmozis miatt aggodom. De nagyon kivanom :)
(a marha nyers, egy hetig olajban van pacolva hogy a ver kifollyon belole) Aztan le van daralva, es ossze kell keverni a fenti hozzavalokkal.
Csak annak aki nem tudja mi a tatar.
Jaaaaa, tatár :D :D :D tartárt olvastam! :))))) Bocsiii! :)
Hát nézd, a nyers húst viszont lehet, hogy jobb lenne kihagyni! :) Én is mindig mondogatom a férjemnek, hogy ha megszülök, akkor hozzon azonnal steaket a kórházba! :) De addig én nem merem, szerintem jobb kerülni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!