Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ma tudtam meg hogy terhes...

Ma tudtam meg hogy terhes vagyok. Csinaltunk tatart nagyon szeretnek enni belole. Arthatok vele?

Figyelt kérdés
2012. jan. 1. 21:29
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:

A nyers tojás tartalmú ételeket nem javasolják, de én fogyasztom, nem lett tőle bajom, viszont a kockázattal tisztában kell lenni, a szalmonella veszélyes.

Ugyan így nem javasolják a nyers húsokat sem, pl szusi, vagy beefsteak.

2012. jan. 1. 21:32
 2/19 anonim ***** válasza:

Ilyen korán még tuti nem. Én első babás vagyok, és nem tudtam még semmi mit szabad, mit nem szabályt, így a teherbeesést egy nagy szusi vacsorával ünnepeltük. :D A férjem orvos, de azt mondta, hogy szerinte semmit nem tesznek ezek.

Grat, csodaszép új évet!

21 hkm

2012. jan. 1. 21:36
 3/19 anonim ***** válasza:
Meg kérdés, hogy bolti majonézt teszel-e bele? Ha igen, akkor tök mindegy, akár kilószámra is mehet!
2012. jan. 1. 21:37
 4/19 A kérdező kommentje:

Mi nem teszunk majonezt a tatarba.

Marha, tojas, so, bors, mustar, voroshagyma, fokhagyma. Meg tenyleg nagyon a elejen vagyok, csak ket napja kesik, csak a toxoplazmozis miatt aggodom. De nagyon kivanom :)

2012. jan. 1. 21:41
 5/19 A kérdező kommentje:

(a marha nyers, egy hetig olajban van pacolva hogy a ver kifollyon belole) Aztan le van daralva, es ossze kell keverni a fenti hozzavalokkal.

Csak annak aki nem tudja mi a tatar.

2012. jan. 1. 21:43
 6/19 anonim ***** válasza:

Jaaaaa, tatár :D :D :D tartárt olvastam! :))))) Bocsiii! :)

Hát nézd, a nyers húst viszont lehet, hogy jobb lenne kihagyni! :) Én is mindig mondogatom a férjemnek, hogy ha megszülök, akkor hozzon azonnal steaket a kórházba! :) De addig én nem merem, szerintem jobb kerülni.

2012. jan. 1. 21:43
 7/19 A kérdező kommentje:
En is felek tole, a frejem mar itt tomi a burajat en meg csak nezem de nem merek enni belole. Ahhh es meg 9 honap mire ujra csinalhatok! :( :D
2012. jan. 1. 21:46
 8/19 anonim ***** válasza:
Ha megbízható helyről van a hús, meg a tojás is, akkor nem lehet baj. Én az első babánál is ettem, meg most is.
2012. jan. 1. 21:51
 9/19 anonim ***** válasza:
Hehhhe :)) Ki lehet bírni, de néha, főleg a 16. hét után majd' megvesztem egy kis tatárért, vagy steakért, jajjjj, most is csorog a nyálam! :))
2012. jan. 1. 21:52
 10/19 anonim ***** válasza:
Szerintem meg ehetsz belőle,ha nagyon kivánod.Elvégre még nagyon az elején vagy.Azt mondják,az első hetekben még nem nagyon árt semmi,sokan ilyenkor nem is tudják hogy babát várnak.A nyers füstölt kolbászt és sonkát sem ajánlják,sőt még a téliszalámit sem.Én ettem mindet,nem volt baj.
2012. jan. 1. 21:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!