Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » T hogy tudtátok megoldani,...

T hogy tudtátok megoldani, hogy elmentetek mindenféle dokihoz az első pár hétben, és a főnökötök mégsem tudta meg, hogy terhesek vagytok? Nakam mindenki azt mondja, hogy a főnökömnek ne mondjam meg, csak a 12. héten.

Figyelt kérdés

Itt olvastam, hogy mennem kell majd fogászatra, EKG-ra, ugyebár nőgyógyász, UH többször is, háziorvos...

Most lesz az első UH hétfőn, erre vettem ki szabit, na de minden egyes orvosi vizsgálatnál nem hiszem, hogy menni fog, mert én a hónap első felében nem nagyon mehetek szabira, mert olyankor feszített munkatempó figyel nálunk.

2009. máj. 21. 15:43
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Hát sajnos sehogy, a közvetlen főnökömnek meg kellett mondanom, aki viszont "beköpött" a nagyfőnöknél. De szerintem egyelőre találj ki valami betegséget, pl, hogy allergiás vagy, és vizsgálatokra kell menned.
2009. máj. 21. 15:45
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Én spec úgy hogy magándokihoz jártam délután, munka után. A többi kötelező vizsgálatot (belgyógyászati vizsg., fogorvos) egy napra időzítettem így csak 1 napom ment el rá.
2009. máj. 21. 15:47
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Én is magánhoz járok, de akkor is azt szoktam mondani, hogy most ezzel megyek, meg most azzal. Sőt most nőgyogyóhoz járok és hol vérvételre küld, hogy máshová- ezeket mondom. Még nekem se tudják.
2009. máj. 21. 15:52
 4/6 A kérdező kommentje:

Köszi a választ. Az az igazság, hogy én a Családtervező Központ programján belül járok Nőgyógyászhoz, az meg max. 5-ig van. 5 hós koromig oda fogok majd járni védőnőhöz is. De az jó 5let, hogy a házidokit, fogorvost, EKG-t egy napra sürítem.

Bár még azt sem tudom, hova kell mennem, és azt sem, hogy a kerületben az hol van, nemrég költöztem oda, a háziorvos már megvan. Remélem sikerül titkolnom :)

2009. máj. 21. 16:01
 5/6 anonim ***** válasza:
Vegyél ki egy nap szabit. Ha kérdezi, miért, találj ki valami okot rá. De szerintem semmi köze hozzá. Persze ezzel elmegy egy nap szabadságod, de valamit valamiért. Èn az elsö vizsgálatnál így csináltam. A többinél meg már tudták.
2009. máj. 21. 17:48
 6/6 anonim ***** válasza:

Szia!Én úgy oldottam meg,hogy a dokimmal mindig reggeli időpontot beszéltem meg.7 30-ra mentem az uh megvolt 10 perc alatt,így 8-ra mindig beértem.ma voltam a 12 hetesen,én is tartottam tőle,hogy az uh+vérvétel+vizsgálat hogyan fog beleférni,de 8 10-kor már kifelé jöttem.Az én dokimhoz mondjuk eleinte magánúton jártam,mert nem jött a baba,de mióta a kórházba kell mennem azóta is max fél óra alatt végzünk.Hozzáteszem ő a szülészeti osztály vetetője,úgyhogy azonnal sorrakerülök.

Boldog babavárást!

2009. máj. 21. 19:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!