T hogy tudtátok megoldani, hogy elmentetek mindenféle dokihoz az első pár hétben, és a főnökötök mégsem tudta meg, hogy terhesek vagytok? Nakam mindenki azt mondja, hogy a főnökömnek ne mondjam meg, csak a 12. héten.
Itt olvastam, hogy mennem kell majd fogászatra, EKG-ra, ugyebár nőgyógyász, UH többször is, háziorvos...
Most lesz az első UH hétfőn, erre vettem ki szabit, na de minden egyes orvosi vizsgálatnál nem hiszem, hogy menni fog, mert én a hónap első felében nem nagyon mehetek szabira, mert olyankor feszített munkatempó figyel nálunk.
Köszi a választ. Az az igazság, hogy én a Családtervező Központ programján belül járok Nőgyógyászhoz, az meg max. 5-ig van. 5 hós koromig oda fogok majd járni védőnőhöz is. De az jó 5let, hogy a házidokit, fogorvost, EKG-t egy napra sürítem.
Bár még azt sem tudom, hova kell mennem, és azt sem, hogy a kerületben az hol van, nemrég költöztem oda, a háziorvos már megvan. Remélem sikerül titkolnom :)
Szia!Én úgy oldottam meg,hogy a dokimmal mindig reggeli időpontot beszéltem meg.7 30-ra mentem az uh megvolt 10 perc alatt,így 8-ra mindig beértem.ma voltam a 12 hetesen,én is tartottam tőle,hogy az uh+vérvétel+vizsgálat hogyan fog beleférni,de 8 10-kor már kifelé jöttem.Az én dokimhoz mondjuk eleinte magánúton jártam,mert nem jött a baba,de mióta a kórházba kell mennem azóta is max fél óra alatt végzünk.Hozzáteszem ő a szülészeti osztály vetetője,úgyhogy azonnal sorrakerülök.
Boldog babavárást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!