Genetikai UH-n: felritkult szerkezetű plexusok. Volt valakinek ilyen s emiatt amnio?
33 éves vagyok. AFP: 0,55 lett. Helyi orvos szerint jó, SOTE genetikán azt mondták, 0,9 alatt alacsony. ( Első kislánynál 0,47 volt)
SOTE Genetikai UH szerint felritkult szerkezetű plexusok. Életkor, AFP és emiatt amniocentézist javasoltak. Félek tőle, mert autoimmun beteg vagyok, 5.hónapja nem szedem a gyógyszert a terhesség miatt (természetesen orvosi javaslatra), nem szeretném ha elveszítenénk a babát egy felesleges amnio miatt.
Volt valakinek ilyen felritkult szerkezetű plexus?
Úristen de örülök!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A hideg futkos a hátamon a jó hírtől! Ráadásul kisfiú!!! A kisasszony és apuka is biztosan nagyon boldog!!!!!!
Sok boldogságot! Zsu
Szia Zsu, köszi :) Én is örülök, szerdán kellett volna mennem amniora, de nem megyek így, s ezt az itteni orvosom is megerősítette, csütörtökön voltam a kötelező havi vizsgálaton. S igen, nekünk is kisfiú, pont ahogyan Nálatok :)))
Te mikorra vagy kiírva? Hátha együtt szülnénk, de jó lenne. Én májusban fogok valamikor a közepe felé.
Hú, az tényleg nagyon jó lenne! Én május 7 re vagyok kiírva, szóval akár még bele is férhet a közös szoba!!! :D
febr. első hetében megyek cukorra. Te mikor?
Zsu
Zsu, cukorterhelés nekem február 20 környékén lesz csak.
Alapból június 02-re vagyok kiírva, de május közepén megcsászároznak. Te korábban szülsz, így nem bízok a közös szobában, kár érte, jó lett volna :)
No sebaj, sosem lehet tudni, hol futunk még össze... :)
Zsu
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!