Genetikai UH-n: felritkult szerkezetű plexusok. Volt valakinek ilyen s emiatt amnio?
33 éves vagyok. AFP: 0,55 lett. Helyi orvos szerint jó, SOTE genetikán azt mondták, 0,9 alatt alacsony. ( Első kislánynál 0,47 volt)
SOTE Genetikai UH szerint felritkult szerkezetű plexusok. Életkor, AFP és emiatt amniocentézist javasoltak. Félek tőle, mert autoimmun beteg vagyok, 5.hónapja nem szedem a gyógyszert a terhesség miatt (természetesen orvosi javaslatra), nem szeretném ha elveszítenénk a babát egy felesleges amnio miatt.
Volt valakinek ilyen felritkult szerkezetű plexus?
Genetikára az autoimmun betegségem és egy 30 mm-s mioma miatt küldtek. SOTE genetika szerint nincs mióma egyáltalán, vagy már felszívódott, vagy pedig nem is mióma hanem valami más volt. Lényeg hogy nincs ott!
Autoimmun betegségemmel nem is foglalkoztak a genetikán.
Most az a fejlemény, hogy alapból beírtak amniora 2 hét múlva időpontra, de még nem egyeztem bele. Jövő csütörtökön megyek a saját orvosomhoz, ő is csinál egy UH-t s meglátom, ő mit mond. De azért félek ám :(
Igen, persze, Moncsi és Marcsi, naná!!! :) Hosszú volt a topicunk, s Ti átmentetek máshova.
Mi újság, hogy vagytok?
Látod, az én terhességem nem egyszerű még mindig :( El is vagyok keseredve.
Mi is megbabásodtunk ám ebben a hónapban!! :) Ráadásul egyszerre XD
Hány hetes vagy most?
Én belemennék az amnioba, mondjuk a korom miatt nekem alapból kell.
De örülök hogy Ti is babát vártok, egy remek hír!!!! Gratula!
Holnap leszek 18 hetes. Közben riogattak miómával, ami nem is az volt... meg most itt ez az új dolog :(
Amniot nem nagyon szeretném, félnék a vetéléstől, meg utána pár napig pihenni kell, de a 1,5 éves nagylány miatt nem tudnám megoldani :(
AFP-m előzőleg is alacsony volt.
A nemét nem tudni, nem úgy fordult, tegnap voltam a SOTE-n.
Értem, talán nem lesz semmi baj.
Nekem sem lesz egyszerű az amnio két gyerek mellett ám!
De az legalább biztos eredményt ad. Elég kevés a vetélés kockázata.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!