Akik 6+3 hetesen voltak dokinál, mit mondott az orvos? Mit kell látni olyankor? Esetleg már láthatom a babánkat?
6+3= 6 hét és 3 nap, a doki így adja meg a terhességi kort, az uh gépek is ebben a formában mérnek, a vizsgálatok szempontjából fontos h egy magzat 12 hetes v 12+6 hetes tehát holnap reggel már 13 hetes. Hú, remélem érthető voltam, kicsit bonyolultra sikerült! üdv:12+5 hetes
Ja, és gratula a két csíkhoz, pihenj sokat!
Köszi a magayrázatot! Így már értem! :)
Azért azt csináltam, mert több helyen olvastam, hogy jósló tesztként használható. És mivel nagyon furdalt már a kíváncsiság és terhességi teszt pedig nem volt otthon megpróbáltam ezt.. :) Várok még egy pár napot és veszek rendes tesztet! Remélem azon is két igen erős vonalat fogok látni... :)
Köszi a válaszokat! :) Venni fogok rendes tesztet is!
Elnézést mégegyszer az eredeti kérdezőtől! Gratulálok a babához! biztosan mindne rendben lesz! :)
Mikor túlleszel az UH-n, írsz majd, hogy volt-e már szívverés?
Köszi :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!