Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mikor az orvos megkérdi...

Mikor az orvos megkérdi "milyen a székletet" olyankor nem érzel egyfajta idegességet, nem jössz zavarba?

Figyelt kérdés

mert azt veszem észre hogy alapból az emberek nem beszélnek ilyen dolgokról még a saját annyukkal sem , de a dokival kell akkor lazán naphosszat tudnának beszélni és nem is jönnek zavarba és semmi baj..

most akkor én vagyok az az egyedüli elvetemült aki így érzi?

vagy mi legyen velem?

nyilván azért kérdezem mert ehhez kapcsolódik a problémám.

2011. febr. 28. 18:40
 1/9 anonim ***** válasza:
Nincs ebben semmi. Neki ez szakmai kérdés, te meg válaszolhatsz, hogy normális, vagy túl lágy stb. Ennyi.
2011. febr. 28. 18:46
 2/9 anonim válasza:
Hát személy szerint,én már hozászoktam az ilyen kérdésekhez...mert sokat járok orvoshoz :D Szóval én más vagyok,de engem kezdetben sem zavart :) Mindig az járt a fejemben,biztos van valami oka,hogy kérdezik :)
2011. febr. 28. 18:47
 3/9 anonim ***** válasza:
miért hozna zavarba? természetes dolog, hozzá tartozik az élethez, mindenki csinálja, elég prűdség ettől zavarba jönni
2011. febr. 28. 18:49
 4/9 anonim ***** válasza:
Amikor először vázoltam fel a nőgyógyászomnak a folyásom jellegét, akkor inkább voltam zavarban, mint amikor a székletem milyenségéről kell beszélnem, pedig egyik eset sem ciki, mindkettő normális, egyik sem nevet ki, ez a munkája. Nekik természetes, hogy ezeket adott esetben meg kell beszélni. Már nekem sem ciki egyik orvosnál sem semmi.
2011. febr. 28. 18:52
 5/9 A kérdező kommentje:

akkor úgy látszik én vagyok így nevelve:(

az gáz ha már 1 éve nem normális?..jah tudom ,eléggé

2011. febr. 28. 19:01
 6/9 anonim válasza:
1 év? És milyen állagú? :S Igen eléggé nagy bajt jelenthet,ha a széklet nem "normális" :S
2011. febr. 28. 19:03
 7/9 anonim ***** válasza:
milyen az a nem normális?
2011. febr. 28. 19:05
 8/9 anonim ***** válasza:
Nem, és nem is érzem úgy, hogy kéne. Sőt, én magam mondom el neki,ha problémám van vele.
2011. febr. 28. 20:01
 9/9 A kérdező kommentje:

oks akkor most hadd gusztustalakodjak:

[link] (nem kell megijedni nem fotóztam le)

van mikor a 2-es és a 4-es típusú ,de úgyérzem hogy nagyon nem kóser ,most így a képről az derül ki hogy biztos semmi bajom sincs, de pl van mikor egész nap érzem hogy kaki lesz. ,vagy mikor trónolok érzem hogy meleg a kakiXD, vagy ilyen picit és meleget fingok sokszor:S XD

..

vmi aranyérszerűségem is lehet ,de azzal még nem volt bátorságom orvoshoz menni,igaz még az előbbivel sem

2011. febr. 28. 20:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!