Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Volt valakinek úgymond "fiús"...

Volt valakinek úgymond "fiús" tünetekkel- mégis kislánya született?

Figyelt kérdés

Lányos kismamákra mondják hányós,émelygős, híznak ,kívánósak..stb..Fiúkkal meg tünetmentes , és alig észlelhető...

Köszönöm aki pár sorban kommentálja tapasztatát:-)

2011. dec. 30. 10:06
1 2 3 4
 31/37 A kérdező kommentje:
Még sajna nem.Következő uh. márc.21-én lesz..
2012. márc. 5. 09:25
 32/37 anonim ***** válasza:

Őszintén kívánom hogy teljesüljön a vágyad és kislányod legyen!

A lányos-fiús tünetek egyáltalán nem biztos hogy igazak. Én az elsőt várom, nagyon lányt szeretnék, az összes (de tényleg az összes!) tünetem lányra utal, kínai naptár kipipálva, ov előtt készült ahogy kell, ov alatt Hold nőies jegyben állt, végig lányt éreztem és még mindig azt érzek, és mégis, 16 hetesen fiút láttak... :( Azért még nem adtam fel, hátha...

Szóval ne adj a tünetekre, kinek bejön, kinek nem!

2012. márc. 5. 11:34
 33/37 A kérdező kommentje:

Köszönöm utolsó, nagyon aranyos vagy.. :-)

Érdekes amit írtál, különben én is így terveztem mint te, készülök a tesóra...aztán az élet átformálta: meglepiből érkezik :-)

De sebaj, várjuk , és imádjuk!

2012. márc. 5. 12:47
 34/37 anonim ***** válasza:

Az első baba: viszonylag jól voltam, 2-3 alkalommal hánytam csak, nem voltam kívánós, de híztam sokat. Ő lány lett.

A második baba: végig hánytam az első 4 hónapot, állandóan rosszul voltam, fogytam. Most 21 hetes vagyok, eddig 3 kg-ot szedtem vissza. Most fiút várok.

Szóval nálam éppen az ellenkezője lett.

2012. márc. 5. 13:12
 35/37 A kérdező kommentje:

Tegnap volt a 18 hetes uh, egyértelműen kisfiunk lesz!

Nagyon köszi mindenkinek aki írt!

2012. ápr. 4. 06:31
 36/37 anonim ***** válasza:

akkor mégiscsak bejött a megérzésed!

egészséges babát és könnyű szülést kívánok!

2012. ápr. 4. 08:24
 37/37 A kérdező kommentje:

Nagyon köszönöm...valóban éreztem...és 3x álmodtam , a kis helyes pofiját már meg is mutatta a keddi 4D-n :-) !!!!!!!!!

Kimondhatatlanul boldogok vagyunk !!!!!

2012. ápr. 5. 05:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!