Volt valakinek úgymond "fiús" tünetekkel- mégis kislánya született?
Lányos kismamákra mondják hányós,émelygős, híznak ,kívánósak..stb..Fiúkkal meg tünetmentes , és alig észlelhető...
Köszönöm aki pár sorban kommentálja tapasztatát:-)
Én nem voltam hányós, nem volt bajom a cicifájáson kívül.
Sósat kívánom, édeset nem, azt hittem fiú, de kiderült lány.
Úgy gondolom, hogy valamilyen szinten öröklött dolgok ezek.
Pl Anyucim sem hányt, tesója sem, nagymamám sem ..
Viszont mindünknek szorulása volt, és a sós fűszeres ételeket kívántuk.
Mondjuk én alapból utálom is az édeset, de anyu imádja, terhessége alatt mégis hülyére sózott mindent :S
En a 14.hetig nagyon ocsekul voltam. Nem hanytam de allandoan hanyingerem volt,enni nem birta, szagokat nem birta. Nagyon rossz volt :( Kisfiam lett.
Most tervezzuk a tesot, orulnek ha nem lennek vele olyan rosszul mint a fiammal voltam.
Utolso valaszolo vagyok. Azota mar 5 hetes terhes vagyok a kistesoval. Egyenlore nagyon jol erzem magam (remelem igy is marad). Hetvegen nagyon kivantam a savanyu dolgokat. Ma meg a fankot es az ice capuccinot.:)
Majd meglatjuk :)
Jaj de jóóó utolsó...gratula!!! Igen ,drukkolok, nem legyél rosszul..mert én a 7-10ik hétig igencsak "kivoltam"
hányinger,undor,pfff..émelygés...nem is hittem ez ilyen rossz!!!De nem nyafizok...csak fura..egész nap nyomi vagyok...
Szia!
Én hétfőn töltöm a 11.hetet(febr.6-án) úgyhogy még van időm...de mindenképpen megírom, én fiút gyanítok.
Igaz mondják ez nem jelent semmit,de az előző fiús terhességem teljesen tünetmentes volt, de pöriket,meg főzeléket,husikat ettem.Most dettó ugyanez.Csak betársult mellé az undor, mindent evés után forog a gyomrom.(Azt olvastam ez hormon és inzulin hiánytól is lehet...)
Mindenesetre én is kíváncsi vagyok :-D
Lányommal enyhe tüneteim voltak,sportoltam is az elején! Fiammal pedig alig bírtam már a sok hányingert és szivdobogást.
Mostanival 8 hetesen a kettő közt vagyok valahol súlyosság szempontjából.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!