Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Volt valakinek úgymond "fiús"...

Volt valakinek úgymond "fiús" tünetekkel- mégis kislánya született?

Figyelt kérdés

Lányos kismamákra mondják hányós,émelygős, híznak ,kívánósak..stb..Fiúkkal meg tünetmentes , és alig észlelhető...

Köszönöm aki pár sorban kommentálja tapasztatát:-)

2011. dec. 30. 10:06
1 2 3 4
 1/37 anonim ***** válasza:
70%

első babánk is lány és a mostani is kislány lesz, egyikkel sem volt semmilyen tünetem (nem hánytam, nem émelyegtem stb.). Az elsővel folyton az édeset kívántam, a mostanival meg inkább a sósakat és bármit, ami sajtos :-)

Szóval szerintem ezeknek a "babonáknak" nem kell hinni. Nekem legalább is nem váltak be.

2011. dec. 30. 10:38
 2/37 anonim ***** válasza:
63%

Nekem az első babám kisfiú. Nem volt vele semmi tünetem. A második kislány - pedig ugyanolyan terhességem volt...

Szóval ez nem mérvadó.

2011. dec. 30. 11:09
 3/37 anonim ***** válasza:
56%
nincsenek olyanok hogy fiús meg lányos tünetek... ez már nem a középkor:) habár sokan kb még ott tartanak dolgokban.
2011. dec. 30. 11:20
 4/37 A kérdező kommentje:
Jó persze,nem az őskor ez ,igazad van, de ne szólj meg miatta, olyan jó megosszák többen a tapasztalataikat...kicsit eljátszadozik az ember a gondolattal 2 fiú után... :-D
2011. dec. 30. 11:53
 5/37 anonim ***** válasza:
35%
A fiammal 11 kg-ot híztam, semmi tünet, a lányommal 6 kg-ot híztam, semmi tünet, a fiam 3113 dkg, a lányom 3400dkg-al született, tehát erre nem lehet adni.
2011. dec. 30. 12:02
 6/37 anonim ***** válasza:
27%

Szerintem hülyeség!

Lehet hogy kinevettek, de én 7terhességi tesztet csináltam, mire bele mertem magam élni abba hogy terhes vagyok!Külföldön élek és itt csak 13 hetesen hívnak első ultrahangra, szóval volt okom aggódni. Féltem hogy nehogy méhen kívüli terhesség legyen. Semmiféle terhességi tünetem nem volt, de tényleg semmi mégcsak a cicim sem fájt, nem is szédültem, soha semmit nem kívántam, néha csak muszályból ettem...ja és alig híztam.Szóval szerintem egyszerűen adottság dolga az egész. Egyetlen amiben hiszek ilyen babona az a pocak formája és a fenék növekedése.Ezek elég árulkodó jelek. Terhességem alatt 3szor erősítették meg hogy kislányom lesz, de én addig amíg nem született meg nem éltem bele 100százalékosan magam. Több ismerősöm járt már úgy hogy azt mondták kislánya lesz, szépen bevásároltak(persze rózsaszín volt minden, még a szoba is), aztán amikor megszületett néztek nagyokat! :) Állítólag ha azt mondják hogy fiú lesz, azt nyugodt szívvel el lehet hinni, de ha azt hogy kislány, abba nem szabad beleélni magad, mert lehet hogy csak egyszerűen "eldugja" a kukiját.

Szerintem ne adj ezekre a mende-mondákra!

B.U.É.K.:egy 3 hónapos kislány boldog anyukája

2011. dec. 30. 12:04
 7/37 anonim ***** válasza:
63%
Lányos kismama vagyok, émelyegtem, most mindent kívánok, hízni viszont 0,5 kg-t híztam, most vagyok a 20. hétben. De édesanyám az öcsémmel anno szintén mindent kihányt, ennek ellenére a 20. héten már plusz 6 kilónál járt. Másik ismerős anyuka kisfiúval hányt rengeteget... Semmit nem jelentenek ezek, ebben biztos lehetsz. :)
2011. dec. 30. 13:10
 8/37 A kérdező kommentje:

Köszi annak aki írt...Nem baj ,ha kicsit "kivesézzük" a témát, majd lehet engem is megkérdeznek nemsokára 3 gyerek után, én is jobban tudok itt fórumon tapasztalatot megosztani !!!! BOLDOG ÚJÉVET MINDENKINEK!!!

Akinek van kedve írjatok...

KÖSZI SZÉPEN

2011. dec. 30. 19:14
 9/37 anonim ***** válasza:
63%
Szia. Első kisfiammal csak hányingerem volt, csodaszép terhesség, második kisfiammal, kívánósság egy kis émelygés, most a 16hétig hánytam, szédültem, szagundor, 8hetesen vérzés, meg minden olyan nyavaja előjött, amire nem is számítottam. És ismét kisfiút várunk:) Tehát 3fiú, 3különböző terhesség. Boldog Új Évet. 21hkm
2011. dec. 30. 23:46
 10/37 anonim ***** válasza:
35%

Nekem nem volt semmi bajom, nem hánytam, nem voltam rosszul, alig híztam és lányom lett.

Én szerettem olvasgatni, hogy milyen tünetekkel, milyen nemű baba lehetséges, de igazából ez csak játéknak volt jó.

2012. jan. 6. 13:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!