Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 9+4 naposan jó a 3 cm-es clr?...

9+4 naposan jó a 3 cm-es clr? Ha ilyenkor rendben volt minden (volt szívhang, mozgott stb. ), akkor lehet még baj?

Figyelt kérdés
Azt tudom, hogy bármikor lehet baj, de azért ugye már kisebb az esély? Legközelebb 3 hét múlva kell menni.
2009. máj. 21. 10:52
 1/2 anonim ***** válasza:

Szia!

Ne aggódj!

Dobog a kis szíve és minden rendben!

Az esély arra, hogy gond legyen a terhesség előrehaladtával egyre csökken!

Mindig pozitívan gondolkozz!

Már van szívverése és jól érzi magát, innen már egyenes út vezet előre!

Én mindig beszélek hozzá és próbálok minél több szeretetet átadni neki.

Szerintem a pici érzi a rezgéseidet!

Mindenki aggódik, de bízz a babádban, nem véletlenül került a pocidba!

Boldog babavárást!

13+4 km

2009. máj. 21. 11:02
 2/2 anonim ***** válasza:
szia! A baj mindig magátol jön, nem megrendelésre, vagy parancs szóra! Kívánom, hogy neked legyen nagyon boldog és egészséges terhességed! Nekem 11 hetes volt a terhességem amikor mentem orvoshoz, hogy nagyon görcsöl a hasam, és kicsit vérzek! Sajnos ő akkor már nem élt! Missed ab lett a vége, azóta eltelt 10 hónap, és valamiért nem esek teherbe!:-(
2009. máj. 21. 11:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!