Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 6 hetes és 2 napos leszek...

6 hetes és 2 napos leszek amikor megyek dokihoz. Ilyenkor már van szívhang?

Figyelt kérdés
2008. nov. 23. 21:51
 1/7 anonim ***** válasza:

nagy esély, hogy már lesz!

nekem legalábbis volt, amikor olyan idősen mentem orvoshoz :)

2008. nov. 23. 21:55
 2/7 anonim ***** válasza:
K.b.az 5.hettol lehet eszlelni u.h.-n de ha nincs eppen pontosan kiszamolva a fogantatas ideje akkor meg lehet nem hallatszik,ezert nem kell megijedni.
2008. nov. 23. 21:57
 3/7 anonim ***** válasza:

Én mikor 7 hetesen és 1 naposan voltam először UH-n még csak a szívcső pulzálását tudták megmutatni, és azt mondták, hogy egy héttel kisebb a lurkó, de a következő UH-n, ami az első vizsgálat után két héttel volt, akkor már hallatszott. És az a vizsgálat is azt igazolta, hogy 1 héttel később volt nálam a megtermékenyülés.

Egy majdnem 11 hetes kismami

2008. nov. 24. 07:31
 4/7 anonim ***** válasza:
Én 5 hetesen é 6 naposan voltam UH-n és már meghallgattunk a baba szívhangját! :)))
2008. nov. 24. 09:33
 5/7 A kérdező kommentje:
Akkor reménykedem, hátha hallom majd:) Köszi mindenkinek!
2008. nov. 24. 11:21
 6/7 anonim ***** válasza:

Szia! Mikor mész a dokihoz? Majd írj légyszí hogy mi volt! Én is 6. és 7.hét között leszek kb amikor megyek! Már nagyon izgulok én is!

Gratula! És írj majd!

2008. nov. 24. 19:19
 7/7 A kérdező kommentje:
Dec 2.-án, kedden megyek. Majd megírom mit láttam, hallottam:)
2008. nov. 24. 22:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!