Tegnap voltam dokinál 6hetes kismama vagyok! Direk így mentem 2-3 hetes mensi késéssel, mert ilyenkor már kell lenni szívhangnak, de nem volt! Mindent rendben talált, két hét múlva controll. Más is járt így? Ugye lesz szívhang?
nekem sem volt 6 hetesen, szintén 8hetesen hívtak vissza, akkor már dobogott a kicsi szíve:)
5hónapos baba anyukája:)
Szia!
Nekem is csak 7hetesen volt szívhang,a barátnőmnek meg 8hetesen!
Nyugodj meg! 2hét múlva,mikor megint mész,addigra már láthatod,ahogy pulzál a kis szíve!
Én is így jártam, ne idegeskedj!
6 hetesen szabályos petezsák, ennyi volt a papíron, még embrióról sem volt szó. 2 hét múlva kontrollon, 8 hetesen élő embrió (természetesen szívhanggal).
Semmi gond nem lesz, ne félj! :)
28 hetes km
Én úgy gondolom, hogy inkább menjen el az ember már 6 hetesen és legfeljebb 2 hét múlva kontroll, minthogy esetleg méhen kívüli legyen a baba, aztán már csak arra eszméljen valaki, hogy szétrepedt a petevezetéke.
Az egyik ismerősöm most tesztelt pozitívat, de a 10 héten megy csak orvoshoz. Bátor ember, nem mondom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!