Tegnap voltam dokinál 6hetes kismama vagyok! Direk így mentem 2-3 hetes mensi késéssel, mert ilyenkor már kell lenni szívhangnak, de nem volt! Mindent rendben talált, két hét múlva controll. Más is járt így? Ugye lesz szívhang?
Nekem sem volt szívhang....
De mivel volt embrió így én csak 11 hetesen mentem a következőre, persze már volt szívhang:)
22 hetes kismama
Szia!
Egyik gyerekemnél sem volt szívhang 6 hetesen. Az első később fogant, a 2. pont középidőben, mégsem látszódott csak a petezsák.
Nyugodj meg, legközelebb már látni fogod a kis villogást! :)
Egyébként nem mentél így sem fölöslegesen, mert a méhenkívülit rögtön ki is zártátok, így emiatt nem kell már idegeskedned!
Ne idegeskedj. Nekem 6+2-n nem volt még szívhang, hanem csak szabályos petezsák. Visszarendeltek 2 héttel későbbre, azaz 8+1-nél volt szívhang. Lehet hogy az UH gép sem a legfejlettebb Nálatok, vagy bármi miatt is lehet, hogy még nem volt szívhang. Picike türelem. Azért csak 2 héttel későbbre rendeltek vissza, hogy addigra már biztosan érezhető legyen.
Vigyázz magadra, ne idegeskedj, minden rendben lesz.
34 hetes
egy jó tanács:
onnantól kezdve hogy babás vagy csak arra gondolj hogy minden rendben lesz ! nem kell arra gondolni hogy mi van ha.... ez felőrli majd az idegeidet hogy minden vizsgálat előtt idegeskedj. a terhességem elején én is aggodalmaskodtam aztán az orvosom nyugtatott meg és onnantól kezdve nem paráztam. most jön majd hogy néhanapján megszűnnek a terhességi tünetek akkor aggódsz azon hogy minden rendben van-e. és aztán a terhesség közepén ott van egy hosszú időszak talán 8-10 hét amíg nincs uh vizsgálat és akkor is csak agyalsz hogy minden rendben van-e. én úgy voltam vele hogy minden rendben lesz és olyan jó nyugodt voltam ( a babám is az lett )
úgyhogy ne aggódj minden rendben lesz !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!