Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szívhang figyelővel ilyenkor...

Szívhang figyelővel ilyenkor még ártok?

Figyelt kérdés
9 hetes múltam és ma kapok egyet a férjemtől, aki azonnal ki akarja próbálni! Mondtam,hogy nem fogunk még hallani semmit, de ő akkor is ki akarja. Nem árt a bébinek ugye?
2011. máj. 23. 15:59
 1/5 A kérdező kommentje:
Szívhangfigyelő egyben akart lenni!:)
2011. máj. 23. 16:01
 2/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Én pont 10 hetes voltam amikor kaptam a Férjemtől és még aznap kipróbáltuk :)

Igaz 20 perc kellett, de végül megtaláltuk a szívhangot!

Ha elfogadsz egy tanácsot: a szeméremcsont "mögé" próbáljátok irányítani, úgy hogy a gép fejét (majd meglátod) a szeméremcsont végére teszed és kissé elfordítod a gépet lefelé (remélem érthető voltam) :)

Ilyenkor még nagyon alul vannak.

Mi is pánikoltunk, és egy anyuka világosított fel :)

2011. máj. 23. 17:03
 3/5 anonim ***** válasza:

Én is csak a 14. héten találtam meg, mert addig teljesen rossz helyen keresgéltem.:) Szóval no para, ha még nem találjátok.

A védőnőmet megkérdeztem, hogy nem árt-e a babának, erre csak azt válaszolta, hogy nem jobban, mint a férjem micsodája.:))) Tehát nyugodtan használd. Én minden nap meghallgatom a babát, amíg nem vagyok benne biztos, hogy az ő mozgását érzem.

19h km

2011. máj. 23. 18:12
 4/5 anonim ***** válasza:
Hol vettetek a szivhangfigyelo masinat? Koszi
2011. máj. 24. 06:59
 5/5 anonim ***** válasza:

Utolsónak:

[link]

[link]

De a vaterán,tesz-veszen és expresszen is találsz!

2011. máj. 24. 09:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!