Aki a harmadik babával várandós mennyit tud pihenni?
Sehogy:)
2 és 3,5 évesek, eltérő napi alvásigénnyel. Napközben annyit tudok pihenni, amikor a kicsi alszik, a nagyot leültetem mesét nézni. Ha pedig nem alszik egyik sem, akkor mindent kézközele rakok (bili, víz és társai) és felrakom a lábam... A semminél több.
Én egy mellett sem pihenek, nemhogy kettő mellett ...
Bevallom, félek is, mert az első babámmal feküdnöm kellett szigorúan, és nem tudom, mi lesz, ha a következő terhességeim is ilyen problémásak lesznek.
Amikor eljátszanak a szobájukban, akkor szoktam kicsit ledőlni (3 éves lány, 16 hós fiú) és ha szerencsém van, akár félóráig sem kell orrot fújni, pisilni menni, inni, enni... :-) Bár a lányom egyedül intézi ezeket a dolgait, csakhogy a gyerekszoba ajtaján babarács van, mert több szintes a ház és a kicsit féltem, hogy leesik a lépcsőn, így ha a nagyobbnak kell valami, kénytelen vagyok ugrani és kiengedni, ugyanis a babaráccsal egyedül nem boldogul.
Most abszolúte hawaii van, mert itthon van apa szabadságon, most vele vannak lenn a nappaliban, én heverhetek egy kicsit itt a hálóban, amit muszáj is, mert nagyon durván keményedik a hasam és azt az utasítást kaptam, hogy pihenjek többet.
Dettó ez volt, a nagyfiam 3.5éves, a kicsi 20hós volt mikor a legkisebb született.... Már megszületett a pici, (6hetes) és a három gyereket sem egyszerűbb körbeugrálni! :)
De imádom mindet, és nem is akarok panszakodni, és szivesen körbeugárom őket, csak rohadt fárasztó az biztos. Esénként fél 10kor már mindenki alszik nálunk! :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!