Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Most tudtam meg hogy várandós...

Most tudtam meg hogy várandós vagyok, hogyan tovább?

Figyelt kérdés
Sziasztok kismamák/anyukák! 2 napja lett a pozitív a tesztem, nagyon örülünk neki a férjemmel. És az lenne a kérdésem, kérdéseim, hogy hogyan tovább? Mikor kell először dokihoz mennem, és utána milyen időközönként. Mik a legfontosabb tudnivalók? Mire kell odafigyelnem? Ja és a legfontosabb, hogyan készüljek fel rá hogy kis babám lesz? Annyira tapasztalatlan vagyok, és félek a szüléstől:) Ne haragudjatok a sok kérdésért:) Előre is köszönöm!
2011. dec. 21. 18:40
 1/7 anonim ***** válasza:

Gratulálok!

Betöltött 6. hét után érdemes először dokihoz menni. Utána majd mondja ő, mikor mit kell tenned.

Odafifgyelni? Magadra :) Semmi különös, élj egészségesen és stresszelj minél kevesebbet - ezt azért mondom, mert majd mindentől ki fogsz akadni, és megijedsz, nem kell, sokminden normális, amire nem is gondolnál. Ameddig nem vérzel, nincs baj :).

Szedj folsavat.

A szüléstől félni meg ráér később is :) (én is félek)

2011. dec. 21. 18:46
 2/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszod:) És ahogy kivettem, neked is babád lesz, gratulálok! :)
2011. dec. 21. 18:50
 3/7 anonim ***** válasza:
Gratulálok!! :) Tervezett baba volt?
2011. dec. 21. 18:58
 4/7 anonim ***** válasza:
Elmehetsz előbb is a dokihoz,ha akarsz.Laborvizsgálatra küld.Megnézi a petezsákot,megvizsgál hüvelyi úton,kenetet vesz(ebben mondjuk nem vagyok biztos,mert 12hetesig úgy se kezelhet semmivel,ha baj lenne),rákszűrést csinál,ha régen volt.Visszarendel kb 7-8hetesen,mert akkor már van szívhang.Szedjél folsavat,terhesvitamint ha úgy érzed.A neten nézzél utána miket ehetsz,miket nem.Mikre figyelj oda jobban.Pl.:nyers tojást ne egyél,ne áztasd magad meleg vizes kádban.
2011. dec. 21. 21:27
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ, igen tervezett baba volt:)
2011. dec. 21. 22:24
 6/7 anonim ***** válasza:

Én is gratulálok, 6. héten érdemes dokihoz menni, az az elmaradt mensi után két héttel van.

Ő mindent el fog mondani, megkapod a beutalóidat, ekg, belgyógy, fogászat,védőnő...

és elkezdesz szépen elmenni mindenre :)

Én hasonló antitálentum vagyok baba ügyben, ha kérdésem van, akkor először beírom fenti keresőbe, és általában találok vagy 10 hasznos kérdést, plusz rá a válaszokat!

jó böngészést!

boldog karácsonyt is :)

2011. dec. 21. 23:44
 7/7 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm, és neked is boldog Karácsonyt! :)
2011. dec. 22. 13:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!